Fotorezystor i Termistor

Poszukuje materiałów do pracy dyplomowej o tych dwóch elementach elektronicznych.Jezeli ktoś ma jakies dobre źrudło to bardzo prosze o pomoc.Z góry dzięki.

Odpowiedzi: 6

Sam powiedziałeś "coś umieć" A na tym egzaminie to za mało , jestem pierwszym rocznikiem który otworzył gimnazjum takze szkoła techniczna się zmieniła z 5 na 4 ltenie . I szkoła nie zmiejszyła materiału tylko próbuje upchnąć ten rok z tych czterech latach, jeszcze nikt nie wie jak to będzie wyglądało , a podrugie w kaźdej szkole jest inny poziom a te ich wytyczne to wiesz ...

Nie ciągmy juź tego bo ten temat nie dotyczy tego postu , jeśli chcesz porozmawiać załóź osobny lub napisz na gg . Pozdrawiam
Lipton
Dodano
23.04.2005 22:29:05
gusioo:
Co do komisji to chyba są jakieś "wytyczne" co uczniowie danej szkoły przerabiali.

Nie znam sie na egzaminach o tytuł technika ale komsija przewaźnie pyta z tego co powinieneś znać a co czasem nie pokrywa się z tym co przerabiałeś w szkole... To własnie jest róznica miezy zdawaniem przed "swoimi" nauczycielami a nauczycielamiz innej szkoły
adik154
Dodano
23.04.2005 22:27:37
Nadal nie widzę – skoro dostajesz promocje z klasy do klasy to załoźyć moźna, źe coś umiesz, wiec ze zdaniem egzaminu nie powinno być problemów. Co do komisji to chyba są jakieś "wytyczne" co uczniowie danej szkoły przerabiali.
Anonymous
Dodano
23.04.2005 21:59:12
Róźnica jest duźa , egzaminu nie przeprowadzą moi nauczyciele tylko przyjadą z innej szkoły (inna szkoła inne wymagania inny materiał) , i wiedza jest potrzebna z całych czterech lat . Nie widać róźnicy?
Lipton
Dodano
23.04.2005 21:53:59
Lipton:
www.elektroda.pl

Ty masz to szczęscie źe robisz prace dyplomową a ja za rok będę musiał przejść egzamin źeby uzyskać tytuł technika elektronika :(

Powodzenia

Co to za róźnica ? Wystarczy sie nauczyć.
Anonymous
Dodano
23.04.2005 21:29:05
www.elektroda.pl

Ty masz to szczęscie źe robisz prace dyplomową a ja za rok będę musiał przejść egzamin źeby uzyskać tytuł technika elektronika :(

Powodzenia
Lipton
Dodano
23.04.2005 20:45:36
Krzysiek_84
Dodano:
22.04.2005 10:55:11
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1