forum xp (po upgrade)
dzis ujzalem komunikat ze forum bedzie dostepne wieczorem bo jest upgrade.
A wiec co nowego jest na forum ?
I powod napisania tego topicu:
wczesniej (przed upgrade`m) jak napisalem jakis post to wyskakiwala taka informacja:
Twoja wiadomość została zapisana
Kliknij Tutaj aby zobaczyć swoją wiadomość
Kliknij Tutaj aby powrócić na forum
i przenosilo mnie spowrotem do topicu w ktorym pisalem. Natomiast teraz wyswietla mi sie ta informacja, ale musze kliknac na link aby powrocic do forum. dlaczego ?
A wiec co nowego jest na forum ?
I powod napisania tego topicu:
wczesniej (przed upgrade`m) jak napisalem jakis post to wyskakiwala taka informacja:
Twoja wiadomość została zapisana
Kliknij Tutaj aby zobaczyć swoją wiadomość
Kliknij Tutaj aby powrócić na forum
i przenosilo mnie spowrotem do topicu w ktorym pisalem. Natomiast teraz wyswietla mi sie ta informacja, ale musze kliknac na link aby powrocic do forum. dlaczego ?
Odpowiedzi: 20
EL NINO:
Im wyzej wlezie, tym z wiekszym hukiem pierdyknie :P :lol: .Krzychooo:
... widze Pawek tez nie :wink: Awansik, awansik – wspina sie po szczeblach kariery :lol:
hehehehehe czyźby proroctwo :P
Nie pisz czarnych scenariuszy :D
Im wyzej wlezie, tym z wiekszym hukiem pierdyknie :P :lol: .Krzychooo:
... widze Pawek tez nie :wink: Awansik, awansik – wspina sie po szczeblach kariery :lol:
gieras:
niezly ten r3.gif pawek :D
Nom, niezły :D Ale nie jest mojej produkcji. Gdzieś go kiedyś wylukałem i go sobie "przywłaszczyłem" :wink:
Pawek:
Faktycznie zmiany poszły dalej niz sądziłem
:mrgreen: Forum nie stoi w miejscu i widze Pawek tez nie :wink: Awansik, awansik – wspina sie po szczeblach kariery :lol:
Tylko patrzeć a bedzie "cały" prezes
A tak na marginesie to dobrze z tym dołaczaniem załączników, lux sprawa.
Pawek:
Faktycznie zmiany poszły dalej niz sądziłem
:mrgreen: Forum nie stoi w miejscu i widze Pawek tez nie :wink: Awansik, awansik – wspina sie po szczeblach kariery :lol:
Tylko patrzeć a bedzie "cały" prezes
A tak na marginesie to dobrze z tym dołaczaniem załączników, lux sprawa.
O tej porze co jest teraz forum działa szybko (spróbowałoby inaczej 8) ). Faktycznie zmiany poszły dalej niz sądziłem i nawet w tej chwili jestem w stanie przeboleć to, źe nie ma ilości nowych postów w nawiasie :D Gratuluje Wam chłopaki i dziewczyny – dobra robota. Forum jeszcze bardziej urosło w moich oczach (a czy to w ogóle moźliwe :?: :!: :twisted: :lol: )
Ja ze swej strony dodam, ze ostatnio forum zwolnilo.
Raz jest szybkie :D a raz wolne. :(
Ja ze swej strony dodam, ze ostatnio forum zwolnilo.
service unavaible
Średnio co 3 min mi takie coś wyskakuje i jusz mnie to "lekko" denerwuje. Mam nadzieję źe nie potrwa to długo :wink:
dzis ujzalem taki komunikat
dalej jakies zmiany sa wprowadzane do forum ??
service unavaible
dalej jakies zmiany sa wprowadzane do forum ??
Forum teraz przynajmniej u mnie dziala duzo szybciej.Kuba ta zmiana jest oczywisice na leprze. :D :D :D
niema za co :D zawsze sluze pomoca :mrgreen:Kuba:
Dzięki gieras za wskazanie błedu. Juź to poprawiłem.
to był upgrade całego forum. PHP jest nowe, więc się nie dziwcie, źe tego nie widać.
A upload plików to swoją okazją.
to był upgrade całego forum. PHP jest nowe, więc się nie dziwcie, źe tego nie widać.
The_judge:
gieras:
The_judge:
z tego co wiem, to uźytkownicy podobno mogą teraz kasować swój ostatni post
to juz bylo przed upgradem na prosbe pawka zrobione, ale brawo za spostrtzegawczosc :D
heh, komp mi sie zwalił i musze czekać 2 tygodnie aź mi naprawią część. nie byłem na forum juź od tygodnia, a tu tyle zmian... a co do tej spostrzegawczości, to staram się jak mogę :mrgreen:
no wlasnie ja tez spostrzeglem ze cie niema. ale koniec tych rozmowekj nie na temat bo jak kuba tu wjazd zrobi lecisz ze stolka a ja na banicje :mrgreen:
gieras:
The_judge:
to juz bylo przed upgradem na prosbe pawka zrobione, ale brawo za spostrtzegawczosc :D
heh, komp mi sie zwalił i musze czekać 2 tygodnie aź mi naprawią część. nie byłem na forum juź od tygodnia, a tu tyle zmian... a co do tej spostrzegawczości, to staram się jak mogę :mrgreen:
The_judge:
UPDATE
za wczesnie chwalilem.... co to jest ??
Could not update users table
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'user_format' in 'field list'
UPDATE db_users SET user_email = 'gieras@sk8.pl', user_icq = '194641065', user_website = 'http://www.underflip.prv.pl', user_occ = '', user_from = 'k–ce,', user_interests = 'komputer, deskorolka', user_sig = ' moja machina :mrgreen: ', user_sig_bbcode_uid = '9a6437a5ff', user_viewemail = 1, user_aim = '4549406', user_yim = '', user_msnm = 'gierasso', user_attachsig = 1, user_allowsmile = 1, user_allowhtml = 1, user_allowbbcode = 1, user_allow_viewonline = 1, user_notify = 0, user_notify_pm = 1, user_popup_pm = 1, user_timezone = 2.00, user_dateformat = 'j F Y, G:i:s', user_lang = 'polish', user_style = 1, user_active = 1, user_actkey = '', user_format = 0 WHERE user_id = 2840
Line : 463
File : D:inetpubwwwrootserwisy sponsorowanecentrumxp.plforumincludesusercp_register.php
chcialem sobie w profilu wpisac nr ICQ i cos takiego wyskoczylo.