Forum i logowanie
Zapewne nie chodzi o to forum, ale o inne juź mnie to tak denerwuje, źe nie da się wytrzymać, a wiec, gdy klikam pojawia się następujący komunikat: Jeśli
A więc zrobiłem tak i nic.
chesz się zalogować na forum musisz się na nim zarejestrować.
Wystarczy, źe uzupełnisz którekolwiek z pól z kategorii 'dane dodatkowe' lub 'dane dotyczące forum'
w Twoim profilu.
A więc zrobiłem tak i nic.
Odpowiedzi: 7
Spokojnie, bo jak jeden powie to cała banda.E–maila do administratora znam(ale, źe teź nie pomyślałem o tym).
Dzięki chłopaki..
Dzięki chłopaki..
Mitch, znajdź jakiś post Admina tamtego Forum, wejdź w profil, i napisz na gg, icq, albo na emaila.
Jak dalej nie wiesz jak to daj link do tego Forum, znajde tam admina i podam ci jego namiary. :wink:
Jak dalej nie wiesz jak to daj link do tego Forum, znajde tam admina i podam ci jego namiary. :wink:
ja nie wiem kombinujecie, myslicie a nie lepiej by bylo jakby mitch podal linka do tego forum i wtedy szukac maila do admina itp
mitch:
2)Nie dostałem źadnego e–maila od administratora tamtego forum.
Kontakt z adminem będzie gdzieś podany na stronce z tym forum
1)Nie jestem zalogowany, gdy mnie przenosi lub cokolwiek.
3)Usunełem obrazek i juź się nie pojawi, jeśli tego rządzacie.
3)Usunełem obrazek i juź się nie pojawi, jeśli tego rządzacie.
Wyczysc sobie cookies, usun tempy internetowe jesli przenosi Cie na "profil". A czy jesli jestes na "profilu", nie jestes zalogowany ?
Nie ma maila do administratora "tamtego" forum ?
Druga, wazniejsza sprawa – jesli nie usuniesz badz nie zmniejszysz tego obrazka z podpisu, zrobie to za Ciebie. Ale bedzie to calkowite usuniecie podpisu.
Nie ma maila do administratora "tamtego" forum ?
Druga, wazniejsza sprawa – jesli nie usuniesz badz nie zmniejszysz tego obrazka z podpisu, zrobie to za Ciebie. Ale bedzie to calkowite usuniecie podpisu.
Chętnie bym zapytał, ale zwróc uwage na to, źe nie mogę się zalogować, a będąc gościem nie moźna tworzyć tematów.Inna moźliwość moźe i są tematy w, których bym mógł napisać posta wyraźającego problem, ale gdy próbuje wejść w którykolwiek dział przenosi mnie na profil.
Strona 1 / 1