FORMATOWANIE DYSKU SERIAL ATA

Czesc:)Mam maly problem... Mianowicie nie dawno kupilem sobie nowy dysk Saegate 80 GB typu serial ata. Zainstalowalem na nim windowsa xp. niestety po pewnym czasie windows zaczol sie psuc i postanowilem go sformatowac. Tak jak pomyslem tak tez zrobilem :P teraz mam nowy system i wszytko smiga :) ALE... wpadlem na pomysl zeby w przyszlosci sie nie meczyc z mozolnym formatowaniem i pozniejszym instalowaniem roznego rodzaju softu...wiec nagralem sobie na dvd obraz mojego "swiezego" windowsa. Zciagnolem sobie z oficjalnej stronki saegata sterowniki do mojego dysku i teoretycznie wszysko jest OK... z tym ze NIE WIEM W JAKI SPOSOB MAM SFORMATOWAC MOJ DYSK SERIAL ATA... OCZYWISCIE MOZNA GO SFORMATOWAC Z PLYTKI Z WINDOWSA XP ALE BEZPOSREDNIO PO SFORMATOWANIU WINDOWS ZACZYNA SIE INSTALOWAC NA DYSKU A JA CHCE TEN DYSK TYLKO SFORMATOWAC A NA STEPNIE ZA BOOTOWAC MOJA PLTKE Z OBRAZEM I NIE WIEM JAK MAM TO ZROBIC... :( BARDZO PROSZE O POMOC !!! I Z GORY DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA UDZIELENIE MI WSZELKICH WSKAZOWEK :)

P.S. Moje gg 1812327. Piszcie bez obaw ja czesto jestem niewidoczny :P

Odpowiedzi: 0

capmaster
Dodano:
18.07.2005 14:26:20
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0