formatowanie dyskietki(na linuksie)
Mam taki problem, gdyź próbuje skopiować dokument na pewną dyskietke wyskakuje następujący komunikat: Błąd przy kopiowaniua jak juź włoźe inną dyskietke, to juź spokojnie i bez błędów mi skopiuje.Czy ktoś wie co jest przyczyną? :D
Odpowiedzi: 8
Niewiem co się z tym dzieje jeszcze wczoraj mogłem kopiować na tej pozostałej dyskietce (na linuksie) na windowsie wszystko bez problemów kopiuje.
Nie chciało mi się, bo jeszcze miałem zrobić skrypt na linuksie. :wink:
Pozdro i podziekowania za chęci dla wszystkich.
Pozdro i podziekowania za chęci dla wszystkich.
maly off:
Nie zebym sie czepial – ale kietek pisal o tym w pierwszej odpowiedzi wiec czegos tu nie rozumiem :P
Dlaczego niesparwdziles od razu etc etc
Nie zebym sie czepial – ale kietek pisal o tym w pierwszej odpowiedzi wiec czegos tu nie rozumiem :P
Dlaczego niesparwdziles od razu etc etc
Seeker dzięki problem mam rozwiązany po prostu było coś z dyskietką nie tak. :wink:
Pozdrowiam.. :)
Pozdrowiam.. :)
Z dyskietkami niestety tak juź jest , działa a za chwilę nie.
wystarczy sprawdzić czy na tej dyskietce Windows pełny format zrobi, jeśli nie mozna ją za okno wywalić.
wystarczy sprawdzić czy na tej dyskietce Windows pełny format zrobi, jeśli nie mozna ją za okno wywalić.
fdformat : http://man.przez.net/fdformat.8.html
kietek co do dyskietki to wcześniej mogłem kopiować a teraz nie (na linuksie).
Na windowsie nie sprawdzałem, ale z tego co wiem chyba i teź na windowsie nie zadziała. :wink:
A więc znasz lepszą rade?
Na windowsie nie sprawdzałem, ale z tego co wiem chyba i teź na windowsie nie zadziała. :wink:
A więc znasz lepszą rade?
walnieta dyskietka?
pod winda dziala?
pod winda dziala?
Strona 1 / 1