format przy instalacji
mam pytanie–czy instalator win xp musi sformatowac partycje na ktorej instaluje system czy moge go zainstalowac bez formatu?
Odpowiedzi: 7
Dodaj sobie mój numer GG do kontaktów: 1999888
Jak będę dostępny to odezwij się do mnie, a ja Ci prześle ten program do HDD oka :]
Jak będę dostępny to odezwij się do mnie, a ja Ci prześle ten program do HDD oka :]
a gdzie mam go znalezc, bo w narzedzia syatemowe nie widzie, chcialem zainstalowac z plytki w "dodaj/usun skladniki windows" ale tam tez nie ma...? mozecie mi jeszcze napisac co moglo spowodowac moj problem? czy stalo sie to dlatego ze chcialem zainstalowac na tym dysku windowsa czy raczej to z dyskiem jest cos nie tak?
Nie załamuj się i uwierz w siebie.
Próbowałeś skorzystać z programu "Odzyskiwanie danych z HDD" ??
Próbowałeś skorzystać z programu "Odzyskiwanie danych z HDD" ??
dzieki, wiem ze lamer ze mnie
Sięgnij do "szukajki" wpisz w nią "RAW" i poczytaj jakie rozwiązania były proponowane.
chcialem zainstalowac xpeka na prawie zapelnionym dysku 80 gb z systemem ntfs i uruchomilem instalatora z bootowalnej plytki. instalator chcial go formatowac wiec anulowalem instalacje i teraz gdy chce pod xp wejsc na ten dysk, pojawia sie komunikat ze dysk jest niesformatowany i system chce go sformatowac a jako system plikow podany jest
RAW i po 0 bajtow wolnego i zajetego miejsca. czy moge jakos odzyskac dane ktore sie na nim znajdowaly? a tak w ogle to czemu to sie stalo skoro nic nie robilem z tym dyskiem poza uruchomieniem instalatora? pomozcie!
RAW i po 0 bajtow wolnego i zajetego miejsca. czy moge jakos odzyskac dane ktore sie na nim znajdowaly? a tak w ogle to czemu to sie stalo skoro nic nie robilem z tym dyskiem poza uruchomieniem instalatora? pomozcie!
Nie kaźdy zna się na wszystkim (dlatego chyba jest to forum)Ciekawe czy jesteś taki orzeł w kaźdej profesji. Żeby kiedyś twoje pytanie (nie koniecznie z IT) nie zostało tak skomentowane. Tym bardziej, źe nikt o wielkości problemu nie pisał.zolw:
jeku faktycznie wielki problem to jest
Strona 1 / 1