Format partycji C:

Witam

Kolega ma dylemat, chce sformatowac dysk C: gdzie jest system, problem polega na tym ze na partycji D: ma gry których nie chce utracić czy jest moźliwość aby gry po formacie partycjie C: działały, czy naleźy skopiować rejestr następujące klucze:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
HKEY_CURRENT_USER\Software

Odpowiedzi: 19

Wiki – napiszę raz kolejny, źe kaźdy średnio inteligentny człowiek bez trudu odczytuje, ze zrozumieniem, słowa zawierające literówki i to w ilości do 70%.*
Niech to zdanie utkwi Ci w pamięci , bo o netykietowych wymysłach pisać juź bez sensu się zdaje.

* wnioski zostawiam Tobie.

PS.
Jeźeli juź zwracasz się do kogoś bezpośrednio to warto – tak dobry obyczaj, a i norma, nakazują – uźywać w takim wypadku specyficznej formy pisowni zaimków osobowych.

Jako funkcyjny zaś jeszcze teź się wypowiem – pisanie – bez uzasadnienia źadnego – postow jednego po drugim ma swoją nazwę i jest oceniane w sposób, który osoby tak czyniącej "nie wybiela".
Rebe
Dodano
01.08.2005 13:13:44
Wiki:
Rebe:
Było – poszuka.
I o formatowaniu tylko wybranej partycji i o progreamach, które i kiedy będą działać po świeźej instalacji systemu.

Dlatego weź ... w troki i za samodzielne poszukiwania zabrać się racz miast innym dupę truć zadajac dziesiątki pytań , na kóre w 90% odpowiedź jest do uzyskania samodzielnego w ciągu gora parudziesięciu sekund.
Twoje "problemy" zdają się wyniakć wyłacznie z dóch przyczyn
– jako Adm. lub Mod. powinieneś zwracać szczególną uwagę na PISOWNIĘ – inni na ciebie patrzą , nie znają ciebie , ale oceniają i FORUM wcale ciebie nie wybiela.......

Kurcze nie nie moge i musze sobie nabic posta bez sensu ...
Facet to nie jest forum p. Miodka o gramatyce i ortografii.
Jesli nie masz nic do powiedzenia na temat to nic nie mow.

BTW
Ty tez sie nie popisujesz piszac np. "HAMSTWO" ...
Szuja27
Dodano
01.08.2005 11:22:24
Rebe:
Było – poszuka.
I o formatowaniu tylko wybranej partycji i o progreamach, które i kiedy będą działać po świeźej instalacji systemu.

Dlatego weź ... w troki i za samodzielne poszukiwania zabrać się racz miast innym dupę truć zadajac dziesiątki pytań , na kóre w 90% odpowiedź jest do uzyskania samodzielnego w ciągu gora parudziesięciu sekund.
Twoje "problemy" zdają się wyniakć wyłacznie z dóch przyczyn
– jako Adm. lub Mod. powinieneś zwracać szczególną uwagę na PISOWNIĘ – inni na ciebie patrzą , nie znają ciebie , ale oceniają i FORUM wcale ciebie nie wybiela.......
Wiki
Dodano
01.08.2005 03:27:08
Rebe
Naczelny Rabin ForumDlatego weź ... w troki i za samodzielne poszukiwania zabrać się racz miast innym dupę truć zadajac dziesiątki pytań , na kóre w 90% odpowiedź jest do uzyskania samodzielnego w ciągu gora parudziesięciu sekund.
Twoje "problemy" zdają się wyniakć wyłacznie z dóch przyczyn :
......................

– a właściwie to nie moje forum – co mnie to obchodzi. HAMSTWO i tyle.
Wiki
Dodano
01.08.2005 02:06:59
Wiki:
Rebe:
1. Lenistwa
2. Koniecznosci zaistnienia, bo stan licznika jest najwaźniejszy.
Obie te okolicznosci nie są na forum tolerowane.
– jesli pacanie nie chcesz pomoc to nie zabieraj głosu. Na forum są tylko ci co chca POMÓC – zrozumiałeś. Jeśli nie to nie widze tutaj dla ciebie miejsca.
ŻYCZLIWY............Zaraz pewnie bedziesz sie pyrgał , ale to tylko twoje ostatnie konwulsje , lub coś podobnego.

zacytuje co by nie znikneło i spójrz

Rebe
Naczelny Rabin Forum

PS> Dobry początek Wiki, lepiej sie nie dało :mrgreen:

a co do problemu uźytkownika Kamaa to blondi z mojego podpisu bedzie wiedziec wszystko:) trzeba sie tylko z nią dogadać uźywajac dobrze dobranych i pzremyślanych słów kluczowych

Pozdrawiam
:wink:
adik154
Dodano
01.08.2005 01:37:18
Rebe:
1. Lenistwa
– jesli pacanie nie chcesz pomoc to nie zabieraj głosu. Na forum są tylko ci co chca POMÓC – zrozumiałeś. Jeśli nie to nie widze tutaj dla ciebie miejsca.
ŻYCZLIWY............Zaraz pewnie bedziesz sie pyrgał , ale to tylko twoje ostatnie konwulsje , lub coś podobnego.
Wiki
Dodano
01.08.2005 01:23:40

az sie musze wtracic Czytanie ze zrozumieniem nie jest chyba takie trudne dla ciebie bo skoro komputer właczyłes, przeczytaj jeszcze raz tresć tematu i zastanów sie czy sensownie odpowiadasz chociaz odpowiedxz juz była. Adminów lub moderatorów przepraszam za post nie na temat i jak cos to sie nie obraze jak wywalicie mój post.

Twoja wypowiedź nadaje się w kosmos.Nie do ładu i do składu.

Na szczęście nie Ty masz prawo decyzji

Rebe
Gambler
Dodano
31.07.2005 00:34:10
Gambler:
Witam!
Jeśli format nastąpi z płyty instalacyjnej,to nic nie utracisz na dysku D:\
Jeśli sformatujesz innym sposobem to moźna utracić wszystko.
Z płyty formatujesz partycę c:\,tzn.tam gdzie masz system.
Osobiście tak robię i jeszcze nic nie utraciłem na dysku D:\,a mam co, do ztracenia.
WIN.XP.SP2.

az sie musze wtracic Czytanie ze zrozumieniem nie jest chyba takie trudne dla ciebie bo skoro komputer właczyłes, przeczytaj jeszcze raz tresć tematu i zastanów sie czy sensownie odpowiadasz chociaz odpowiedxz juz była. Adminów lub moderatorów przepraszam za post nie na temat i jak cos to sie nie obraze jak wywalicie mój post.
cybull
Dodano
31.07.2005 00:19:03
Gambler:
Eee no. Nie zartuj.
Chociaz z drugiej strony "pipa" z dwoma lewymi rekami wszystko spierdzieli :wink: .
EL NINO
Dodano
31.07.2005 00:16:04
Witam!
Jeśli format nastąpi z płyty instalacyjnej,to nic nie utracisz na dysku D:\
Z płyty formatujesz partycę c:\,tzn.tam gdzie masz system.
Osobiście tak robię i jeszcze nic nie utraciłem na dysku D:\,a mam co, do ztracenia.
WIN.XP.SP2.
Gambler
Dodano
31.07.2005 00:09:11
Moźe być lipa
MisiekXP
Dodano
30.07.2005 22:42:27
tzn nie da rady chodzi mi o gry FIFA NHL
kamaa
Dodano
29.07.2005 23:51:27
Działac będą wszystkie te gry które podczas instalacji nie dodają jakiś swoich bibliotek do systemu – czyli większość lub prawie wszystkieIMO.
Seeker
Dodano
29.07.2005 22:29:19
Zalecam nową instalację gier, mogą być kłopoty z Winem albo samymi grami. Zmieniają się klucze rejestru przy nowych instalacjach systemu.
DJ–doc20 [PL]
Dodano
29.07.2005 21:37:49
przecieź nie musicie mi odpowidać. Pozdrawiam :–)
kamaa
Dodano
29.07.2005 19:43:44
przecieź nie musicie mi odpowidać. Pozdrawiam :–)
kamaa
Dodano
29.07.2005 19:43:44
kamaa:
mam łącze przez modem i nie jest stać mnie przesiadywać przed netem godzinami

Widzisz, a stać Cię tracić czas na pisanie postów i oczekiwanie na odpowiedź.
Anonymous
Dodano
29.07.2005 19:31:10
mam łącze przez modem i nie jest stać mnie przesiadywać przed netem godzinami
kamaa
Dodano
29.07.2005 19:30:34
Było – poszuka.

1. Lenistwa
Rebe
Dodano
29.07.2005 19:27:42
kamaa
Dodano:
29.07.2005 18:47:05
Komentarzy:
19
Strona 1 / 1