Format na xp
Szukalem juz tego na forum ale nie znalazlem jednoznacznej odp
Chcialbym zrobic formata na jednej partycji( na tej co mam zainstalowanego windowsa xp prof) i nie wiem jak sie do tego zabrac
Mam plytke z windowsem i sterowniki od kompa
Co trzeba zrobic zeby wgrac windowsa na czysta partycje?!
Chcialbym zrobic formata na jednej partycji( na tej co mam zainstalowanego windowsa xp prof) i nie wiem jak sie do tego zabrac
Mam plytke z windowsem i sterowniki od kompa
Co trzeba zrobic zeby wgrac windowsa na czysta partycje?!
Odpowiedzi: 7
Nie potrzebujesz dosa.
Odpalasz instalacje XP (ustawiony w biosie first boot na cdrom ofkorz),postępujesz wg wskazówek instalatora,pomijasz zaproponowaną naprawę systemu.
Wyświetlą ci się partycję,do pełnego szczęścia systemową moźesz usunąć ,potem postawić na nowo.
Format (FAT/Nffs) cd. instalacji.
Wszystko na temat w szukajce i archiwalnych postach.
Odpalasz instalacje XP (ustawiony w biosie first boot na cdrom ofkorz),postępujesz wg wskazówek instalatora,pomijasz zaproponowaną naprawę systemu.
Wyświetlą ci się partycję,do pełnego szczęścia systemową moźesz usunąć ,potem postawić na nowo.
Format (FAT/Nffs) cd. instalacji.
Wszystko na temat w szukajce i archiwalnych postach.
Nastawiasz w biosie zeby uruchamial sie z plyty potem czytasz, formatujesz i wsio.
a mozesz mi napisac jak sie formatuje jak ja dosa nie mam?!
Sformatuj najpierw partycję zanim zaczniesz instalować.
pojawil sie problem
Na kompie mam zainstalowanego win xp ale sp2 a plyte mam oryginalna bez sp2 i jak chce instalowac to pojawia sie komunikat ze w na dysku jest nowsza wersja niz ta co chce zainstalowac ?! Co robic?
Na kompie mam zainstalowanego win xp ale sp2 a plyte mam oryginalna bez sp2 i jak chce instalowac to pojawia sie komunikat ze w na dysku jest nowsza wersja niz ta co chce zainstalowac ?! Co robic?
A wpisales moze w szukaczce forumowej haselko format :?:
Dokładnie to samo co przy instalacji.
Pomijasz zaproponowaną przez instalator naprawę systemu,potem pokaźe partycję ,zaznaczasz systemową formatujesz ,potem juź z górki :wink:
Pomijasz zaproponowaną przez instalator naprawę systemu,potem pokaźe partycję ,zaznaczasz systemową formatujesz ,potem juź z górki :wink:
Strona 1 / 1