Format i instalka xp.
Powiedzcie mi proszę:
– czy moźna wyeksportować gdzieś lub zapisać wszystkie maile jakie mam w outlooku? Jak zrobie format to mi wsjo zniknie.
– mam hd 40 gb z 2 partycjami. Jedna jest fat32 a druga ntfs – gdzie lepiej system i które jest szybsze (czy mogą byc dwa ntfs lub dwa fat32)?
Thx za help...[/img]
– czy moźna wyeksportować gdzieś lub zapisać wszystkie maile jakie mam w outlooku? Jak zrobie format to mi wsjo zniknie.
– mam hd 40 gb z 2 partycjami. Jedna jest fat32 a druga ntfs – gdzie lepiej system i które jest szybsze (czy mogą byc dwa ntfs lub dwa fat32)?
Thx za help...[/img]
Odpowiedzi: 8
czym są te dwie minuty wobec wieczności :?:
P.S.dzieki za link :)
P.S.dzieki za link :)
Xior jesteś juź tyle na forum a nie potrafisz skorzystać z przyklejonego topicu w dziale programy :?:
The Bat dwie minuty mi zajęło znalezienie... :wink: :lol:
The Bat dwie minuty mi zajęło znalezienie... :wink: :lol:
gdzie go mozna znaleźć :?:
Proponuje do poczty uźywać programu innego niź outlook, za duźo roboty z archiwizowaniem poczty. Ja uźywam The Bat!. Super programik (po polsku) i ma archiwizacje razem z toźsamościami. Robie archiwum, formatuje dysk ...... Potem przy instalowaniu The Bat! pyta sie czy nowa czy z archiwum, oczywiscie z archiwum i mam wszystko tak samo jak przed formatem. :lol:
Dzięki za pomoc..
..jednak nie ma na moim hd rzadnych plików *.dbx... What now?
Dzięki za pomoc..
w outloku masz funkcję importuj i eksportuj uźyj jej i zapisz maile na drugim dysku
Mozna. Sa w Documents and Settings i maja rozszerzenia .dbxcraz:
– czy moźna wyeksportować gdzieś lub zapisać wszystkie maile jakie mam w outlooku?
Przy dzisiejszych kompach obojetnie na jakiej partycji stoi system. Czy to FAT czy NTFS roznica jest prawie nieodczuwalna a dodatkowo NTFS lepiej sobie radzi po naglym "resecie" systemu – nie gugbi i nie krzyzuje plikow. Konfiguracja w rodzaju gdzie jaka partcja, czy tez dwie takie a dwie takie jest dowolna. Zrobisz jak zechcesz ale jesli masz jakies wazne dane, to radzilbym przechowywac je na partycji z FATem. Przy padzie dysku czy tez systemu, mozesz odzyskac je z kazdego komputera z w9x – nie musi to byc akurat system z NT.craz:
Strona 1 / 1