Format->InstalacjaWinXP->Przywrócenie kopii (backup)?

Witam Zanim wykonam w/w czynnośc proszę o wypowiedź czy tak wogóle można. Padł mi system , lecz mam backup (Nero) dysku systemowego. Teraz wykonałem format i postawiłem świeżą winde. Wszystko OK. Zastanawiam się teraz , czy możliwe będzie przywrócenie kopii wcześniej zainstalowanego sys. na aktualnej "skórze". Cała operacja ma na celu przywrócenie wszystkich wcześniej zainstalowanych aplikacji , włącznie z winXP. Dziękuję za pomoc

Odpowiedzi: 3

Witam Z góry przepraszam, lecz wdarł się mały błąd tzn. kopia wykonana była Ghostem (symantec...). Po formacie postawiłem nowy system (bez aktualizacji) . Musiałem nagrac płytę z gosthem , restart z bootowaniem CD , i poszło.......... cała kopia z backupu została przywrócona bez jakichkolwiek komplikacji , dokonałem aktualizacji win (kopia z 2006.12) i wsio śmiga jak należy. Chwała tym co wymyślili backup i aplikacje do tego. Dzięki Wszystkim
tomero
Dodano
27.05.2008 16:41:18
ah sorry mi się trafiło mieć 7.9.6.0 :D
Small Mike
Dodano
26.05.2008 22:00:23
Rozumiem że nero nagrałeś sobie pliki z dysku na płytę?? :-k Bo nero chyba nie ma żadnej takiej opcji :O... Jeżeli masz pliki to możesz wejść w przywracanie systemu i przywracanie zaawansowane tam możesz wybrać pliki z innego komputer i dalej według wskazówek.
Small Mike
Dodano
26.05.2008 19:47:25
  • Ucho 26.05.2008 21:09:12

[quote=Small Mike]Bo nero chyba nie ma żadnej takiej opcji [/quote] Owszem, ma opcję przywracania, a przynajmniej wersja 8 http://ftp6.nero.com/user_guides/nero8/quickstartguide/Nero8QuickStart_Plk.pdf

tomero
Dodano:
26.05.2008 13:53:03
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1