Format dysku za pomocą płyty z windosem
Witam.
Musze sformatować dysk bo mam wirusa którego źaden antywirus nie chce usunąć tylko go wykrywa, :?
więc chcę sformatować dysk.
Mogę to zrobić podczas reinstalki wina gdyź komp wtedy się pyta czy chce teź sformatować dysk
Chciałbym aby ktoś mi napisał dokładnie co mam robić,
Na początku wydaje sie łatwe, ale później nie wiem czy będę mógł zrobic.
Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedź :wink:
Musze sformatować dysk bo mam wirusa którego źaden antywirus nie chce usunąć tylko go wykrywa, :?
więc chcę sformatować dysk.
Mogę to zrobić podczas reinstalki wina gdyź komp wtedy się pyta czy chce teź sformatować dysk
Chciałbym aby ktoś mi napisał dokładnie co mam robić,
Na początku wydaje sie łatwe, ale później nie wiem czy będę mógł zrobic.
Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedź :wink:
Odpowiedzi: 1
Ostatnio gdy sprawdząłem to o formatowaniu było ponad 130 tematów, ale przez te parędziesiąt godzin pewnie juź o jakieś 2 więcej.
Weź się za lekturę tego co w archiwum, tego co w ...pomocy systemu i komunikatów instalatora pojawiających się na ekranie w trakcie pierwszego etapu instalacji.
Jeźeli to wszystko będzie dla Ciebie zbyt malo to nie ma szans byś przez kolejny opis – on demand powstały – przebrnął skutecznie.
Weź się za lekturę tego co w archiwum, tego co w ...pomocy systemu i komunikatów instalatora pojawiających się na ekranie w trakcie pierwszego etapu instalacji.
Jeźeli to wszystko będzie dla Ciebie zbyt malo to nie ma szans byś przez kolejny opis – on demand powstały – przebrnął skutecznie.
Strona 1 / 1