Format Dysku I Późniejsze Przejmowanie Folderów, Plików Etc.
Odpowiedzi: 3
-
[quote=Rebe]Gdybym był złosliwy, a przecież nie jestem, to bym wskazał Ci - jako rozwiązanie - FAT32.[/quote] Raczej nie skorzystam....:lol: Ale coś jeszcze zauważyłem. Jesli wejdę na C w zabezbieczenia->zaawansowane->właściciel...... to mam Administratorzy jesli to samo zrobie na D czylli zabezpieczenia -> zaawansowane -> właściciel -> .... to mam ...... pemu wszystko dział normalnie tylko zastanawiam sie czy właściciele nie powinni byc tacy sami czy tak może zostać?
-
[quote=Rebe]Niedowiarek - http://xp.net.pl/forum/viewtopic.php?p=96473[/quote] Się rozpędziłem...:lol: To nie jest kwestia "niedowierzania" tylko weryfikacji diagnozy...jak z lekarzami... Tym bardziej,ze zalecen co do przyszłosci czyt.unkniecia tego cholersetwa przy nastepnej instalacji, nie znalazłem...:neutral:
[quote=Rebe]Co je "pemu" to tylko ty wiedzieć raczysz (...)[/quote] Nazwa użytkownika/bieżący właściciel Takowej użyłem podczas instalacji Windowsa.Jesli bym się uparł to zmienić przy dysku D to jeszcze mam wśród właścicieli "Admistratorzy"... Wszystko chodzi normalnie jednak a jeśli kiedyś znów będę system insyalowac to przejmę uprawnienia i tyle...