Foldery w XP Prof.....mozna usunac?
Witam
laptop z xp Prof oem, bo uaktywnieniu, na dysku c sa takie sobie bezsensowne(jak dla mnie) foldery ktore zajmuja duzo miejsca, sa to:DRIVERS–I386–IBMSHARE–IBMTOOLS–IBMWORK–ICONS–SUPPORT–VALUEADD.
Wg. mnie te pliki nie sa powiazane z zadnym programem zainstalowanym na dysku, czy mozna je usunac?
Mysle ze to nie sa foldery ukrytej partycji z recovery, w koncu nie powinno byc jej widac:)
Licze na szybka i dokladna odpowiedz:)
Pozdraiwam
laptop z xp Prof oem, bo uaktywnieniu, na dysku c sa takie sobie bezsensowne(jak dla mnie) foldery ktore zajmuja duzo miejsca, sa to:DRIVERS–I386–IBMSHARE–IBMTOOLS–IBMWORK–ICONS–SUPPORT–VALUEADD.
Wg. mnie te pliki nie sa powiazane z zadnym programem zainstalowanym na dysku, czy mozna je usunac?
Mysle ze to nie sa foldery ukrytej partycji z recovery, w koncu nie powinno byc jej widac:)
Licze na szybka i dokladna odpowiedz:)
Pozdraiwam
Odpowiedzi: 2
IMO jesli masz plytke z kompletem sterownikow do laptopa, mozesz to usunac. W razie problemow podasz systemowi sciezke do plytki.Jacek23:
DRIVERS–I386–IBMSHARE–IBMTOOLS–IBMWORK–ICONS–SUPPORT–VALUEADD
jeśli nie masz włączonego przywracania systemu, to je włącz. Następnie utwórz punkt przywracania i usuń te foldery. W razie jakichkolwiek problemów będziesz mógł cofnąć zmiany
Strona 1 / 1