Folder tymczasowy.
Witam,
Czy moźna stworzyć własny folder tymczaswy który będzie się opróźniał przy restarcie systemu (lub zdefiniować kiedy ma zostać wyczyszczony) ??
Czy moźna stworzyć własny folder tymczaswy który będzie się opróźniał przy restarcie systemu (lub zdefiniować kiedy ma zostać wyczyszczony) ??
Odpowiedzi: 5
Nawet jesli zmienne srodowisko zostanie przeedytowane przeciesz nie spowoduje to automatycznego oprózniania Tempu.
Zachariasz, zainteresuje się programami typu TempCleaner, lub napisz sobie pik wsadowy oprozniający katalog, który wrzucisz do autostartu.
Zachariasz, zainteresuje się programami typu TempCleaner, lub napisz sobie pik wsadowy oprozniający katalog, który wrzucisz do autostartu.
a sam moźesz je usunąć czy wyskakuje błąd podczas usuwania. Zobacz czy ustawienia folderu tymczasowych plików po restarie są prawidłowe (takie jak ustawiłeś)
Zrobiłem tak ale po restarcie pliki nie zostały usunięte
Tworzysz katalog gdzie chcesz trzymać tempa.
:arrow: PPM na Mój komputer :arrow: zakładka Zaawansowane :arrow: Zmienne środowiskowe :arrow: przekieruj wszystkie zmienne na ten folder
:arrow: PPM na Mój komputer :arrow: zakładka Zaawansowane :arrow: Zmienne środowiskowe :arrow: przekieruj wszystkie zmienne na ten folder
Ale jak zrobić własny katalog :?:
Strona 1 / 1