folder niedostępny, odmowa dostępu...
Musiałem przeinstalować system bo mi się Widnows pochrzanił. Zainstalowałem od nowa i teraz nie mam dostępu do 1 folderu na jednej z partycji (Windows jest na C a cała reszta na reszcie partycji, żeby móc wykrzystywać partycję w celach systemowych. Jak mogę uzyskać dostęp do tego folderu? Wiem, że są w nim pliki, które mnie interesują bo 1) miejsce na dysku jest zajęte mimo iż pokazuje mi, że folder ma pojemność 0, bo próbowałem przywracać poszczególne pliki za pomocą programu "Filerecovery". Mogę przywracać bez problemu i wszystko działa ale jest to ok 5 GB plików w dużej ilości floderów i wolałbym zwyczajnie uzyskać dosęp do tego folderu niż mam się bawić w kopiowanie plik po pliku, bo folderów nie pozwala przywracać... Proszę o pomoc!
Odpowiedzi: 1
Przyklejony, w tym dziale, temat którego Autorem jest Bobi i poczytaj w tym tekście o przeimowaniu uprawnień do plików/katalogów.
Zastosowanie się do teog co przeczytasz powinno sprawę ząłatwić.
Strona 1 / 1
jakbym mógł ucałowałbym! <br />wielkie dzięki!!! <br />Wiem, że teraz spamuje ale zawsze ktoś to przeczyta i może pomyśli. Chodzi mi o to, że czasem się czegoś nie wie i nie mozna znaleźć mimo iż jest odp. na forum, ale ktoś np. źle formuuje zapytanie i nic nie znajdzie. Bywa, że zamiast 1 mądra osoba odp. że juz było i podaje link albo dział (jeszcze raz thx) to gada 10 osób, że już było a nikt nie odpowie jak poradzić sobie z problemem... Wiecie więcej? Dajcie linka, jakiś inny namiar a nie pastwicie się nad kimś jak nie wiem co! <br />Mam nadzieje, że bana sie nie dorobie za ten spam ;) Pozdrawiam i dzięki!