Flight Simulator 2004
Czy spotkał się juź ktoś z takim problemem z ww. grą, po wybraniu lotu w głośnikach nie słychać dźwięku silników ani ATC... Co lepsze na Win 98 wszystko chodzi elegancko a na XP nie chce. Co zrobić z tym fantem? Sćiągnąłem update 9.1 i nic to nie dało.
Odpowiedzi: 7
Moźe. Moźe zobacz w pliku readme.txt, tam powinny być rozwiązania najczęstrzych problemów.
Ok hehe :D Wlasnie z aktualizacja juz probowalem, i nic to nie dalo... Pod 98 chodzi jak zloto bez tego patcha. Zaczynam sie sklaniac juz ku 'format c:' bo i tak nie robilem tego z XP juz jakies 2 latra wiec nie zawadziloby bo przymulony troche sie zrobil komp... Swoja droga dziwne bo nie moge zgadnac czego to kwestia, bo napewno nie samej karty dzwiekowej. Moze jakichs kodekow??
Moge ci podobny zrobić jeśli chcesz
Ale wracając do tematu: Moźe zainstaluj aktualizację do tej gry. Czasem pomaga. jeśli nie pomoźe to juź nie wiem.
Ale wracając do tematu: Moźe zainstaluj aktualizację do tej gry. Czasem pomaga. jeśli nie pomoźe to juź nie wiem.
Niestety to nic nie dało, wciąź nie mam dźwięku w XP :( BTW fajny avatar :)
Jeźeli chcesz odpalić gre w zgodności z windows 98 klikasz na skrót do tej gry prawym przyciskiem myszy, wybierasz własciwości oraz zakładkę "zgodność". Zaznaczasz "Uruchom ten program w trybie zgodności z:" i wybierasz opcję :"Windows 98/Windows Me" ;)
Sterowniki mam najnowsze, directx–a równieź! Sorry za głupie pytanie, ale co to znaczy 'odpalić w zgodności'?
strwoniki do dźwięku wgrać, najnowszy directx tak samo. W zgodności z windows 98 spóbuj gre uruchomić.
Strona 1 / 1