Fizyka
Muszę zrobić prezentacje w Power Poincie na temat "Ruch jednostajny prostoliniowy" to ma być zrobione tak,źeby potem słuzyło jako materiał pomocniczy dla innych młodszych klas.Mam pyt. czy animacje zrobiona we flashu da się jakoś umieścić w prezentacji power point ? Jak byście mieli akieś doświadczenia na ten temat byłabym wdzięczna. W googlach niewiele jest, bo wiadomości się powtarzają.
PZDR
PZDR
Odpowiedzi: 9
hehe... no to tak, prezentację robie w PP bo tak musi cała moja klasa zrobić, a animacje z flasha wyglądają bardziej efektownie i porządnie.Co do dzieci.. to ucząc sie tego będą mieli po 17,18 lat. :))
moźe dzieci będą poprawiać prezentację po idalli.
piszcie ludzie jasniej to nie będzie dochodziło do takich nieporozumień!!!!
moźe dzieci będą poprawiać prezentację po idalli.
idallia:
Muszę zrobić prezentacje w Power Poincie na temat "Ruch jednostajny prostoliniowy" to ma być zrobione tak,źeby potem słuzyło jako materiał pomocniczy dla innych młodszych klas.Mam pyt. czy animacje zrobiona we flashu da się jakoś umieścić w prezentacji power point ? Jak byście mieli akieś doświadczenia na ten temat byłabym wdzięczna. W googlach niewiele jest, bo wiadomości się powtarzają.
PZDR
tu wynika ze ona ma flasha
brtx:
Skoro juz robisz we flashu to czemu nie cala prezentacje?
tu pytanie zadane przez brtx'a
Demik:
bo nie kaźda młodsza klasa w komputerze ma internet
i nie kaźde dziecko z młodszej klasy umie dociagnac flasza
po co zciągać flasha, przeciez to nie dziecko ma robic te prezentacje a idallia. Więc po ki czort im flash. A zrobioną naimacje moźna zapisac jako exe i nie trzeba juz nic zciągać.
Demik:
PS A pozatym edytor flasza jest drogi chyba ze istnieją jego jakies zamienniki
Tu znowu me pytanie po co im edytor (dzieciom) one mają odtwarzać. A jeśliby to było kierowane do idallii to spójrzcie na pierwszy cytat i podpis pod nim
coyote_xp:
adik154 – Tu chyba chodzi o to źe program do stworzenia flasza jest drogi :idea:
znowu me pytanie po ki czort ten program do tworzenia flasha potzrebny tym dzieciom. A jak wiadomo Idallia ma Flasha juź.
====================================================
więc powiedzcie czego ja tu nie rozumiem :wink:
coyote_xp:
adik154:
Demik:
to uwaźasz ze trzema mieć flasha zeby obejrzec prezentacje we flashu??? To powiedz mi jakim cudem oglądasz reklamy choćby na onecie jeśli takowego prgramu np FLASH 5.0 nie masz????
adik154 – Tu chyba chodzi o to źe program do stworzenia flasza jest drogi :idea:
Spoko – Adik ma od pewnego czasu problemy z czytaniem ;)
adik154:
Demik:
to uwaźasz ze trzema mieć flasha zeby obejrzec prezentacje we flashu??? To powiedz mi jakim cudem oglądasz reklamy choćby na onecie jeśli takowego prgramu np FLASH 5.0 nie masz????
Demik:
zabiłeś mnie... jeszcze sie śmieje. Przeciez niedość ze moźna zapisac animacje jako Exe przy uźyciu Create projector to przecieź moźna publish zrobić jako html i wtedy głupią przeglądarką internetową da sie odtworzyć nawet...
Demik:
Demik:
zabiłeś mnie... jeszcze sie śmieje. Przeciez niedość ze moźna zapisac animacje jako Exe przy uźyciu Create projector to przecieź moźna publish zrobić jako html i wtedy głupią przeglądarką internetową da sie odtworzyć nawet...
Demik:
Wstaw ––> Obiekt... ?
Strona 1 / 1