firewal
jak odblokowac firewala iprowadzic rozmowy głosowe w gadu gadu i tym podobne prosze o pomoc bo niemoge sobie z tym poradzic mam XP prof :?:
Odpowiedzi: 10
Słuchajcie,nikt nie spytał się,co to za firewall.
Jeźeli McAfeePF 3.02 – to zawieszki i zrywki są przestudiowane[ vide>Komputer Świat Ekspert Nr.1/2002.] Jeźeli Look`n Stop 2.03 > to wcale nie dziwię się[!],niedorobiony.....
I czy ten PF jest legal???????? 8) :P
Jeźeli McAfeePF 3.02 – to zawieszki i zrywki są przestudiowane[ vide>Komputer Świat Ekspert Nr.1/2002.] Jeźeli Look`n Stop 2.03 > to wcale nie dziwię się[!],niedorobiony.....
I czy ten PF jest legal???????? 8) :P
Witam
Do połączeń głosowych zdecydowanie polecam netmeeting chociaź wielu moźe na to krzywo patrzeć.
Do połączeń głosowych zdecydowanie polecam netmeeting chociaź wielu moźe na to krzywo patrzeć.
8) Przerywa,bo masz nieczystą linię.Był fajny programik do obserwa sieci <www.myvitalagent.com>.Ale,pewnie się mylę.....
Skoro uzywacie tlena to powiecie mi na pewno czemu mnie wywala tzn przerywa moja rozmowe głosowa, dodam ze to nie wina połaczenia a ni zadnych firewalee :D jakies propozycje ?? :D
Ja teź polecam Komunikator Tlen.
jak ktos ma konto w o2 to GORACO polecam Tlen'a
pozdroofki
pozdroofki
Do rozmowy głosowej proponuje inny program bo gg nie jest w tym dobre :D
Do rozmowy głosowej proponuje inny program bo gg nie jest w tym dobre :D
w ge ge :
wlacz funkcje " polaczenia bezposrednie"
co do firewalla:
start–> polaczenia sieciowe –> prawym przyciskiem na twoje polaczenie –> wlasciwosci – > zaawansowane – > odznacz " chron moj kompa przed badziewiakami i chakerami :P"
co do firewalla:
start–> polaczenia sieciowe –> prawym przyciskiem na twoje polaczenie –> wlasciwosci – > zaawansowane – > odznacz " chron moj kompa przed badziewiakami i chakerami :P"
w ge ge :
co do firewalla:
co do firewalla:
Strona 1 / 1