Filmik z arabami :) jaka to nutka w tle?? :|
witam
otóź moźe ktoś widział pewien filmik w którym kilku arabów robi naprawde niesamowite popisy w takim białym samochodzie... strasznie mi sie spodobała piosenka ktora leci w tle ale nie wiem kto jest wykonawcą ani jaki jest jej tytuł. jeśli moźecie to pomóźcie, bardzo mi na tym zalezy... z góry dzieki
pozdro
otóź moźe ktoś widział pewien filmik w którym kilku arabów robi naprawde niesamowite popisy w takim białym samochodzie... strasznie mi sie spodobała piosenka ktora leci w tle ale nie wiem kto jest wykonawcą ani jaki jest jej tytuł. jeśli moźecie to pomóźcie, bardzo mi na tym zalezy... z góry dzieki
pozdro
Odpowiedzi: 6
pIEKAr:troche odkopie temat... ale zobacz ten kawałek Solid Base– No One Else bo kawałek który podano na tamtym forum to remix ;p
masz tytuł to juz chyba ciezko zassac nie bedzie.. ?
UPDATE:
dobra sorry nie chce być taki jak coniektórzy (pozostawcie to bez komentarza) więc odezwij sie na gG to wyśle Ci ten kawałek na maila
FlaQs:wlasnie... z tego co uslyszalem wywnioskowalem ze to musi remix byc :mrgreen: dzieki wielkie
pozdro
Kto ma org wersje tego utworku [priv]
wlasnie... z tego co uslyszalem wywnioskowalem ze to musi remix byc :mrgreen: dzieki wielkie
pozdro
pozdro
troche odkopie temat... ale zobacz ten kawałek Solid Base– No One Else bo kawałek który podano na tamtym forum to remix ;p
dzięki wielkie kolego...
pozdro
pozdro
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=51789
Strona 1 / 1