Film dvd na PC???Ratujcie!!
Cześć!! Mam pewien problem, otóź mam film dvd, ale chce go otworzyć na PC,ale nie mam dvd–rom, tylko cd–rom 52X. I teraz pytanie czy jest jakiś program który móglby mi odtworzyć film dvd w PC na cd–rom??? Jeśli tak to gdzie taki program moge znaleźć?? Pozdrawiam!!
Odpowiedzi: 13
Rebe:
"mam film dvd" – domyslamy się tylko, źe jest to nośnik w tym formacie zapisany, ale przeciez tak być nei musi.
Moze byc tez film DVD na plycie DVD.Ja bym bardziej za tym obstawial.
theboss78:
Nie da sie nawet przegrac na dysk filmu DVD bo naped CD nie zobaczy plyty DVD.
Dać to się da – np. z "obcego" sprźetu czy bezpośrednio z sieci. Zwóć uwagę, źe w psocie otwierającym malin17 napisął "mam film dvd" – domyslamy się tylko, źe jest to nośnik w tym formacie zapisany, ale przeciez tak być nei musi.
A wpisałem w google "programowy odtwarzacz DVD" i jakieś wyniki się znalazły. Moźe byś tą droga podąźyć
raczył?
raczył?
Rebe:
Przegranie poprzez CD – nie.
Odtworzenie z dysku – tak.
Czyli musze przegrac film na twardziela, a potem miec jakiś program który mi odtworzy ten film z dysku?? Jaki to jest program i gdzie moge go znaleźć??
Przegranie poprzez CD – nie.
Rebe:
Jeźeli byś zrzucił, ale bez Dvd–rom–u to nie bardzo jest moźliwe, to potem juź nie ma znaczenia jakiego odtwarzacza uźyjesz – kaźdy programowy poradzi sobie z pobieraniem danych z dysku zamiast z płyty.
Czyli jakbyś miał jednym słowem określić Czy jest to moźliwe???
malin17:
A jeśli zrzuciłbym film na dysk twardy, i potem jakiś program to dałoby sie??? Czy musze mieć dvd–rom??
Nie da sie.Musi byc DVD albo nagrywarka DVD.Zwykly naped CD moze conajwyzej odtworzyc film VCD.
Jeźeli byś zrzucił, ale bez Dvd–rom–u to nie bardzo jest moźliwe, to potem juź nie ma znaczenia jakiego odtwarzacza uźyjesz – kaźdy programowy poradzi sobie z pobieraniem danych z dysku zamiast z płyty.
theboss78:
Nie tylko wrzucic ale i nawet naped nie zobaczy plyty.
A jeśli zrzuciłbym film na dysk twardy, i potem jakiś program to dałoby sie??? Czy musze mieć dvd–rom??
Nie tylko wrzucic ale i nawet naped nie zobaczy plyty.
Programów to jest wiele – kaźdy odtwarzacz dvd np. ,ale co z tego jeźlei nie masz jak zrzucic filmu na dysk?
Strona 1 / 1