Failed to set data for 'Generic Host Process for....

Moj problem jest zwiazany z komunikatem jaki mi wyskakuje na koncie z ograniczeniami (na koncie administratora ten problem juz sie nie pojawia) w Windowsie XP Profesional.

Otoz na poczatku, gdy sie zaloguje na konto, wyskakuje mi komunikat Failed to set data for 'Generic Host Process for Win32 Services', ale to nie koniec bo zaraz potym wyskakuje mi co jakis czas komunikat File access denied.

Jest to bardzo denerwujace :( bo za kazdym razem mi nadaje z glosnikow, albo minimalizuje okno podczas grania. Prosze o pomoc z gory dzieki. Pozdrawiam :D

Odpowiedzi: 3

Dobra – lecimy:

1. Sprawdzenie robactwa – zarowno wirusów jak i innego scierwa
2. sfc /scannow z wiersza polecenia
3. Chkdsk – najlepiej z konsoli odzyskiwania – w takim wypadku z parametrami /p /r
4. Załoźenie nowego konta i sprawdzenie czy problem – przy tej samej "zawartości" programowej wystapi.
Jeźeli nie to problem tkwił w rozwalonym profilu, jeźlei tak to coś jest nei tak z ustawieniami praw dostępu zapewne .

Po wykonaniu meldować :wink: – będziemy dalej wymyślać. :)
Rebe
Dodano
24.05.2005 09:37:26
Zainstalowalem poprawke tak jak zaleciles ale problem pojawia sie nadal co robic?
dr1v3r
Dodano
23.05.2005 23:13:58
Jeźeli to Ci się ostatnio porobiło to zacznij od sciągnięcia poprawki KB894391 i jej zainstalowania.
Rebe
Dodano
23.05.2005 09:15:36
dr1v3r
Dodano:
23.05.2005 00:41:49
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1