explorer.exe
Witam wszystkich.
Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem.Przy odpalaniu niektórych filmów bądź teź gier wyskakuje komunikat "Wystąpił problem z aplikacją explorer.exe i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty"Na całe szczeście tenźe komunikat pokazuje się rzadko ale jednak niektórych filmów nie mogę oglądać a w gry nie pogram.Co jest przyczyną tego komunikatu i co począć aby było ok??? W wyszukiwarce nie znalazłem takiego problemu aczkolwiek mogłem przegapić. Z góry wielkie dzięki za okazaną pomoc.
Pozdro RIDDICK
Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem.Przy odpalaniu niektórych filmów bądź teź gier wyskakuje komunikat "Wystąpił problem z aplikacją explorer.exe i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty"Na całe szczeście tenźe komunikat pokazuje się rzadko ale jednak niektórych filmów nie mogę oglądać a w gry nie pogram.Co jest przyczyną tego komunikatu i co począć aby było ok??? W wyszukiwarce nie znalazłem takiego problemu aczkolwiek mogłem przegapić. Z góry wielkie dzięki za okazaną pomoc.
Pozdro RIDDICK
Odpowiedzi: 5
@Theix tego jeszcze nie robiłem aby podmieniać pliki z płyty a więc muszę spróbować aczkolwiek nie wydaje mi się źeby to pomogło bo z coniektórymi filmami jest tak samo:( Jestem ciekaw czy ktoś miał podobny lub taki sam problem
Spróbuj podmienić plik explorer.exe z oryginalnym z płyty instalacyjnej
Na początek spróbowałbym wywalić wszystkie kodeki z systemu i próba – czy gry działają.
Wszystko ładnie i pięknie tylko z tego co wiem to te moje gry i filmy nie są uszkodzone bo innym wszystko śmiga.Nie wydaje mi się abym musiał cokolwiek naprawiać.A moźe się mylę??? :cry: :cry:A i jeszcze tak na marginesie to bym prosił o konkretny odsyłacz :D
w przyklejonym jest o naprawianiu plików .exe
Strona 1 / 1