explorer.exe komunikat o błędzie
Nie pomaga przywracanie systemu cały czas przy próbie otworzenia folderu wyskakuje okienko z informacją
AppName:explorer.exe AppVer 6.0.2900.2180 ModName:unknow
Mod Ver:0.0.0.0 offset:00000000
zamyka wszystko co jest otwarte i wraca do pulpitu.Jeśli ktoś może niech podpowie czy i jak mogę sobie z tym poradzić
Z góry dzięki dla życzliwych.
Odpowiedzi: 6
Dzięki za pocieszenie .Zrobiłem tak, udało mi się cały folder przenieść na CDRW i z płyty wszystko działało w porządku więc wrzuciłem z powrotem zdjęcia na inny folder a plików video nie wgrywałem i wszystko zaczęło chodzić już dobrze.
Wcale nie jestes za chudy w uszach tylko jeszcze o tym nie wiesz.
Nie wiesz co z tym zrobić to pytaj. Masz wątpliwości - pytaj.
Serdeczne dzięki za wskazówki ale to dla mnie nie ten przedział ,po prostu jestem za chudy w uszach aby się na tym wszystkim co jest napisane we fragmencie "explorer.exe 100% CPU" choć troszkę znał.Jedno co potrafię to zrobić Format C .Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi.
Zobacz czy jak zastosujesz to co napisane jest w FAQ przyklejonym we fragmencie "explorer.exe 100% CPU" a co dotyczy filmów nie pomoże Ci
folder na partycji D nazwany był Olympus ,wsadzałem do niego zdjęcia oraz klipy utworzone w Windows Movie Marker .Wczoraj cały ten folder przeniosłem na pendrive i z niego jak chcę otworzyć dzieje się tak samo czyli otworzy pokaże zawartość i po chwili wyskakuje raport o błędach no i powrót do pulpitu.
Jakiego folderu ?? Dowolnego ?? Czy jakaś specyficzna zawartość ??
Strona 1 / 1