explorer.exe i drwtsn.exe

Mam problem gdy klikam na jakas ikonke prawym pzyciskiem caly czas wysypuje mi sie explorer gdy klikne zeby zamnkelo dzialanie explorera na okienku z bledem wyskskuje okienko ze blad wykonal drwtsn.exe Prosze o pomoc czym to moze byc spowodowane i jak to usunac :( Dziekuje i pozdrawiam

Odpowiedzi: 10

Tak HIJack przerabialem :) Mam problem z tym sfc poniewaz jak to daje to chce on plytki z ktorej instalowalem Windowsa gdy mu ja daje to dalej mowi ze to nei ta plytka i tak caly czas daje ponow probe kawalek idzie i znowu wyskakuje komunikat, a na plytce juz jest zintergowany SP2 wiec to nei moze byc wina tego :(
CrashBlack
Dodano
08.05.2005 21:51:52
Wykorzystaj narzedzie sfc, wpisz w uruchom sfc /scannow
HiJackThis przerabiałes ??
Bobi
Dodano
08.05.2005 18:11:04
Podmienilem Explorera na nowiutkiego z plytki ale to tez nic nie dalo dalej sie wysypuje jak klikam prawym przyciskiem na jakis dysk w oknie moj komputer :( Pomocy :)
CrashBlack
Dodano
08.05.2005 17:18:24
Zastosowalem wszystkie skanowania , patrzylame w dziale Bezpieczenstwo na programy ktorymi mozna skanowac i nimi to robiem i dalej nic caly czas explorer mi sie wysypuje :( co mam zrobic ? Moze zastapic go nowiutkim z plytki ? Ale jak to zrobic ?
CrashBlack
Dodano
08.05.2005 16:09:21
Paradoksalnie, robactwem spowodowane to być moźe. Skanowanie komputera gruntowne wszystkim (od antywirusa po antyszpiega) zastosuj. Któryś CWS usiłował z eksplorerem się integrować, stąd błędy być mogą.

Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
08.05.2005 12:31:00
Zrobilem tak jak pisaliscie , ale dalej nic zauwazylem ze dzije sie tylko tak gdy klikam prawym na ikonki dyskow w oknie MOJ KOMPUTER bo na inne pliki moge klikac i na dyski tez ale dopiero jak wejde do srodka a na ikonki w mojm komputerze nie moge :((
CrashBlack
Dodano
08.05.2005 01:33:46
Uzywam XP PRO w ANGIELSKIEJ wersji, dzisiaj formatowalem i dalej to samo :(
Talanir
Dodano
07.05.2005 19:41:51
CrashBlack:
czym to moze byc spowodowane i jak to usunac
Moze to byc spowodowane jakims bledem :P . Jak usunac ? A ktoz to wie :mrgreen: .
Sprobujcie zastapic explorer.exe nowka z plyty –> expand i te sprawy :wink: .
Moze kurna cos sie sypie/syplo i warto "sfc" z Uruchom walnac ? W pomocy systemowej stoi o "sfc" gdybyscie mieli jakies pytania. W SZUKAJ rowniez znajdziecie.

Oczywiscie systemy wolne od zlosliwego oprogramowania ?
EL NINO
Dodano
07.05.2005 17:27:27
Mi to samo wyskakuje. Nie wiem dlaczego. Jak ktos sie zna prosze o pomoc. :–))
Talanir
Dodano
07.05.2005 17:11:39
Mi to samo wyskakuje. Nie wiem dlaczego. Jak ktos sie zna prosze o pomoc. :–))
Talanir
Dodano
07.05.2005 17:11:39
CrashBlack
Dodano:
07.05.2005 15:00:09
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1