ERROR
Chcę wejść na to forum ale wywala mi się komunikat na czystej stronie o tej treści;
phpBB : Critical Error
Could not open template config file
Jestem tam zarejestrowanym uzytkownikiem...
Dodam ze sytuacja ta moze byc spowodowana zminami które wprowadzalem w swoim profilu(chyba coś z BBCode)...
Ps. cache przegladarki czyscilem, ciastka, i cala zawartosc offline, uzywam
IE6, ale sprawdzalem tez na firefoxie i to samo.
Jakieś rady???
phpBB : Critical Error
Could not open template config file
Jestem tam zarejestrowanym uzytkownikiem...
Dodam ze sytuacja ta moze byc spowodowana zminami które wprowadzalem w swoim profilu(chyba coś z BBCode)...
Ps. cache przegladarki czyscilem, ciastka, i cala zawartosc offline, uzywam
IE6, ale sprawdzalem tez na firefoxie i to samo.
Jakieś rady???
Odpowiedzi: 4
gusioo:
siwyyy:
OK. prawdopodobnie masz rację chyba zmieniałem styl forum, co do kontaktu to niestety ja się nie skontaktuje, jeśli mógłbyś wysłać meila do tamtejszego admina to byłbym wdzięczny...
mój nick na tamtym forum to; siwyyy
Wybacz, ale nie mam tam konta.
Załóź nowe konto – i wyśłij PW do admina.
Ok znajomy juź napisał, bo ja nie mogę wogule wejść na stronę forum nawet po wykasowaniu ciastek i plików intern.
Dzięki i pozdrawiam.
siwyyy:
OK. prawdopodobnie masz rację chyba zmieniałem styl forum, co do kontaktu to niestety ja się nie skontaktuje, jeśli mógłbyś wysłać meila do tamtejszego admina to byłbym wdzięczny...
Wybacz, ale nie mam tam konta.
Załóź nowe konto – i wyśłij PW do admina.
gusioo:
A na www.phpbb.pl sprawdzałeś ?
P.S: Jeśli Ty tylko masz problem to pogadaj z adminem tego forum,źeby zmienił Ci styl na domyślny.
A na www.phpbb.pl sprawdzałeś ?
P.S: Jeśli Ty tylko masz problem to pogadaj z adminem tego forum,źeby zmienił Ci styl na domyślny.
Strona 1 / 1