Error code: –6006???
Przy próbie zainstalowania sterowników Nvidia ( płyty głównej i karty graficznej) pojawia się komunikat:
"Setup has experienced an error
Error code: –6006"
Proszę o pomoc.
Dziekuję i pozdrawiam
Proszę o pomoc.
Dziekuję i pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
Nic konstruktywnego niestety nie wniosę – jest na jakimś forum anglojęzycznym podobny problem, ale tam nawet awaryjny nie skutował i kwestia zostąła bez rozwiązania – chodziło, o jakąś kartę graficzna nVidii.
Zostaje jeszcze tylko do rozwaźenia czy to nie sprawa BIOS–u – moźe coś z nim jest nie tak i albo ustawieniom naleźy się przyjrzeć,albo sprawdzić czy nie ma jakiejś nowszej wersji – moźe to przyniesie rezultat.
Zostaje jeszcze tylko do rozwaźenia czy to nie sprawa BIOS–u – moźe coś z nim jest nie tak i albo ustawieniom naleźy się przyjrzeć,albo sprawdzić czy nie ma jakiejś nowszej wersji – moźe to przyniesie rezultat.
Ani z dyskiem ani z folderem systemowym nic nie robiłem. Natomiast udało mi się te drivery zainstalować w trybie awaryjnym.
Gdy chciałem dla sprawdzenia zainstalować je ponownie w trybie normalnym znów wyskakiwał ten komunikat. Cały komunikat przedstawia się następująco:
Plese do the following:
–Close any running programms
–Empty your temporary folder
–Check your internet connection(Internet–based setups)
Then try to run setup again.
Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Gdy chciałem dla sprawdzenia zainstalować je ponownie w trybie normalnym znów wyskakiwał ten komunikat. Cały komunikat przedstawia się następująco:
Plese do the following:
–Close any running programms
–Empty your temporary folder
–Check your internet connection(Internet–based setups)
Then try to run setup again.
Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Bardzo dziwny blad. 6006 ERROR_NO_USER_KEYS
There are no EFS keys defined for the user.
Tylko co ma wspolnego EFS z instalka driverow ? Szyfrowales dysk ? Folder systemowy ?
There are no EFS keys defined for the user.
Tylko co ma wspolnego EFS z instalka driverow ? Szyfrowales dysk ? Folder systemowy ?
Strona 1 / 1