Eourowizja – Ivan i Delfin – Czarna Dziewczyno
Słyszeliści tą piosenkę CZarna Dziewczyno, z która Ivan i Delfin pojada reprezentować Polske ?? Przecie to jest tragedia !!! Wsytd dla narodu będzie... Ludzie przez nich beda popelniac samobojstwo
Odpowiedzi: 20
Seeker:No dobra boczi , uświadom mnie tera który to delfin, a który Ivan, no i najwaźniejsze pytanie skoro
"było ich trzech w kaźdym z nich inna krew" –/ to cytat z Perfektu/ to jakim cudem nie znamy nazwiska tego trzeciego co tam na tej stronie na zdjęciu jest ha?
Ty se zwaź, bo jedynych trzech to to było tych co ich MEL pisali :wink:
No dobra boczi , uświadom mnie tera który to delfin, a który Ivan, no i najwaźniejsze pytanie skoro
"było ich trzech w kaźdym z nich inna krew" –/ to cytat z Perfektu/ to jakim cudem nie znamy nazwiska tego trzeciego co tam na tej stronie na zdjęciu jest ha?
http://www.ivanidelfin.pl/ – nawet muzyczki se posłuchacie. :mrgreen:
Ten Ivan – to chyba Ivan Komarenko który gra w M jak Miłość :P
znacie? :lol:
Ten Ivan – to chyba Ivan Komarenko który gra w M jak Miłość :P
znacie? :lol:
EL NINO:Tia. Wyskocza stronki z dewiacjami seksualnymi kurna :mrgreen: .theboss78:Proponuje zalaczyc googlarke i wpisac Ivan i delfin. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Z delfinami kurna :shock:, – zoofil :P :wink:
Tia. Wyskocza stronki z dewiacjami seksualnymi kurna :mrgreen: .theboss78:Proponuje zalaczyc googlarke i wpisac Ivan i delfin. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Seeker:Tak się zapytam : kto to jest Ivan , bo co to delfin to juź wiem .
:lol: :wink:
Ps. "szalony Ivan" to jakiś manewr był w
"The Hunt for Red October" ( "Polowanie na Czerwony Październik") :roll: , ale o to chyba nie chodzi :P
No nie jest to o czym piszesz.
Proponuje zalaczyc googlarke i wpisac Ivan i delfin. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak się zapytam : kto to jest Ivan , bo co to delfin to juź wiem .
"The Hunt for Red October" ( "Polowanie na Czerwony Październik") :roll: , ale o to chyba nie chodzi :P
Eurowizja jest gdzies na wiosne, w maju moze...
miniq:Ktoś wie kiedy będzie ta Eurowizja ?????
P.S.Mrówek:kietek:
A co, Mazurka Dąbrowskiego zaspiewala? :P
Nie.. zaśpiewałą piosenkę "To nie ja byłam Ewą".
Nabijasz posty czy naprawde nie zajarzyles tego textu Kietka ?? :/
wiem..zaźartował :P
Ale inni mogą nie wiedzieć, co Edyta Górniak śpiewała, więc napisałem.
Ktoś wie kiedy będzie ta Eurowizja ?????
kietek:Mrówek:
Wysłaliśmy.. Edytę Górniak... faktycznie się zdemoralizowała (drugie miejsce chyba zdobyła – jeśli się nie mylę).
Nie.. zaśpiewałą piosenkę "To nie ja byłam Ewą".
Kietek chyba:
raczej Kolęde
Mrówek:
Wysłaliśmy.. Edytę Górniak... faktycznie się zdemoralizowała (drugie miejsce chyba zdobyła – jeśli się nie mylę).
miniq:Dochodze do wniosku, źe skoro to jes taka tandetna impreza to powinniśmy się cieszyć, źe nie wysylaja tam ludzi, ktorzy potrafią spiewac, przeciez by się tam zddemoralizowali :P
Dochodze do wniosku, źe skoro to jes taka tandetna impreza to powinniśmy się cieszyć, źe nie wysylaja tam ludzi, ktorzy potrafią spiewac, przeciez by się tam zddemoralizowali :P
Hehe a czego zescie sie spodziewali? :P Tak jak rok temu dostaniemy kilka punkcikow po znajomosci od Niemców, Czechów i kogos tam jeszcze ;)
Tak jak napisal dexter – "Na takiej tandetnej imprezie moze wygrac tylko tandtena piosenka."
Tak jak napisal dexter – "Na takiej tandetnej imprezie moze wygrac tylko tandtena piosenka."
Macie rację.. to kompletna tragedia.
Żal, źe w ogóle kogokolwiek wysyłają, skoro taka tandeta będzie reprezentowała Polskę :(
Żal, źe w ogóle kogokolwiek wysyłają, skoro taka tandeta będzie reprezentowała Polskę :(
To całe jury to jest paranoja. Czytałem gdzieś jak to jury ocenia, źe bierze pod uwage ilosc sprzedanych plyt popularnosc utworów. To ja nie kapuje jak moźna za jeden utwór disco polo na dodatek remake, wysylac ich na Euorowizje.
miniq:Co ci ludzie z innym krajów sobie o nas pomysla, ze sluchamy jakies disco polo + cygańskie biesiady.
nie jest jezcze tak źle...
Elektronik Supersonik
mieli wystąpić na zeszło–rocznej eurowizji, ale ich nie wpuścili(%), moźe będą w tm roku i będziemy na przed–ostatnim miejscu :mrgreen:
miniq:Hh moźe tam być czy nie ?
No chyba moze, chyba nawet w zeszlym roku byly tam Sistars (jakby na to nie patrzec to tez hh)