[Emergency 3] Spolszczenie i opis jak przejść niektóre misje
Jeśli ktoś posiada grę po Polsku, albo wie gdzie moźna znaleźć spolszczenie bardzo proszę o kontakt :!:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Co jest :?: nikt nic nie wie o tej grze :shock: Wolicie zabijać ludzi niź ich ratować :!: :?: :evil: :cry:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Co jest :?: nikt nic nie wie o tej grze :shock: Wolicie zabijać ludzi niź ich ratować :!: :?: :evil: :cry:
Odpowiedzi: 20
Inżynierem THW blokujesz drogę. Znaczy każesz mu iść do skrzynki i włączyć tą sygnalizację co jest nad drogą. Ustawiasz policjanta pod tablicami z zakazem (może trochę przed nimi ale nie za daleko), któremu każesz przekierowywać samochody. Muszą zjechać na objazd. Pilnuj przeciwnego pasa ruchu ba jak tam się za dużo samochodów zatrzyma to też będzie klapa.
wiem byłem na tej stronce ale ni tam na ten temat nie pisze.......juz szlak mnie trafia bo zawsze ten ćwok wpada w samochody!!!!!!!! zawsze mijają 4 minuty i juz jedzie ........ a ja uwijam sie jak tylko moge....... :/ zaraz mnie nerwica strzeli............#-o
http://emergency.gry-online.pl/index.php?dzial=solucjeem3 Cała stronka poświęcona Emergency. Mają też swoje wewnętrzne forum. Gorąco polecam.
pacholl@janika.net
Dzięki wielkie
Dzięki wielkie
pacholl@janika.net
Dzięki wielkie
Dzięki wielkie
Krzysztof Jarzyna:
Niestety taej strony tez nie ma error 404
Jest teraz nawet ściągłem te spolszczenie. Podaj maila to c iwyśle je
Niestety taej strony tez nie ma error 404
Krzysztof Jarzyna:
Witam, macie moźe inne strony z spolszczeniem do Emergency 3 bo ta podana na początku juź nie dziala :(
Dzieki
Znalazłem takie coś (powinno byc OK)
http://www.portal24h.pl/gry/pl/emergency3pl_1.1all.rar
Witam, macie moźe inne strony z spolszczeniem do Emergency 3 bo ta podana na początku juź nie dziala :(
Dzieki
Dzieki
Witam wszytkich mam takie pytanie bo ta stronka na ktorej niby jest spolszczenie jest w tej chwili w przebudowie i mam prozbe czy ktos ma mnozliwosc podanie innego linka lub wyslania jej .....Z gory dzieki...:)
Witam wszytkich mam taka wileka prozbe ma ktos jakiekolwiek namiary na spolszczenie do Emergency 3...!!Prosze o kontakt...Z gory dzieki..
Witam wszytkich mam taka wileka prozbe ma ktos jakiekolwiek namiary na spolszczenie do Emergency 3...!!Prosze o kontakt...Z gory dzieki..
Super gierka.Przeszedłem całą.Najbardziej podobała mi się misja z tym pociągiem w lsie co się wykoleił.Naprawdę polacam
Mogl bym prosic jeszcze raz o spolszczenie bo z tamta stona mi sie cos dzieje nie tak :?: byl bym wdzieczny z gory dzieki
DJ_PASTOR:
wariat i tak powoduje wypadek mimo ze droga jest pusta uderza w poprzedzajacy go samochod
:shock: ciekawe :!: udeźa w samochód na pustej drodze :D :lol: :D
Napisz jak Ci poszło :!:
––––––––edit 24–09–2005 21:19:00––––––––––––––––––––––
dizong:
A jak przejść tą misje w której są tony śniegu.Wilki begają itp.To jest na podstawie chyba epoki lodowcowej;) nie umiem tego przejść
marcin.mb:
Lawina: (...)
tak sobie czytam stare posty i doszedłm do wniosku: źe większość forumowiczów niedokładnie czyta :!:
wiesz, źe tu chyba nie chodziło o lawinę, tylko o jedną z ostatnich misji, bo tylko tam są wilki :)
To akurat nie wynika pewnie z nieumiejętności czytania ;)(nie obraźaj się, nie chciałem CIę urazić), ale pewnie z faktu, źe misje są do siebie podobne, przynajmniej pod względem ilości śniegu :D, a na daną chwilę (pisania postu) jeszcze pewnie tam nie doszedłeś (z resztą ja teź nie). Jestem tylko bardzo spostrzegawczy.
A swoją drogą jestem ciekaw, kto z Was juź ją przeszedł (całą grę OCZYWIŚCIE :))
I czy DJ_PASTOR przeszedł misję z autokarem :?:
ruchu sie nie przywraca jak zrobisz wszystkie zadania misji to sie sama zakończy
Żeby nic w Ciebie nie wiechało:
i po co przywracać droźność drogi, NIE trzeba
poprostu uratuj wszystkich i nawiń się do chaty :!:
Ruch naleźy skierować w boczną uliczkę :!:
kit15:
Musisz inźynierem wcisnąć taki guziczek na tej autostradzie. Ów znajduje się (na trawie) pry tym takim informatorze o drogach co wisi nad jezdnią.
i po co przywracać droźność drogi, NIE trzeba
kit15:
wystarczy źe uratujesz wszystkich ludzi :!:
poprostu uratuj wszystkich i nawiń się do chaty :!:
Ruch naleźy skierować w boczną uliczkę :!:
ta misja z autobusem chodzi o dblokowanie drogi jak odblokuje to ten wariat i tak powoduje wypadek mimo ze droga jest pusta uderza w poprzedzajacy go samochod
DJ_PASTOR:
NO TO POWIEDZCIE MI JAK JUZ WSZYSTKICH URATUJE I TEGO Z WODY TEZ I WOOLE WSZYSTKO JEST WPORZADKU POZA JEDNYM JAK PRZYWRACAM RUCH ZPOWROTEM TO MI TEN WARIAT WJEZDZA W PORZEDZAJACY GO SAMOCHOD I NIE MA KONCA MISJI. OCZYWISCIE WSZYSCU WYCIECI I WYWIEZIENI DO SZPITALA NAWET NIKT NIE JEST MARTWY.
ale o so chosi :?:
Która misja :?:
NO TO POWIEDZCIE MI JAK JUZ WSZYSTKICH URATUJE I TEGO Z WODY TEZ I WOOLE WSZYSTKO JEST WPORZADKU POZA JEDNYM JAK PRZYWRACAM RUCH ZPOWROTEM TO MI TEN WARIAT WJEZDZA W PORZEDZAJACY GO SAMOCHOD I NIE MA KONCA MISJI. OCZYWISCIE WSZYSCU WYCIECI I WYWIEZIENI DO SZPITALA NAWET NIKT NIE JEST MARTWY.