Emblemat niby proste...

witam pewnie mnie ktos zaraz zjedzie za to banalne pytanie ale zaryzykuje bo mnie to juz wk... – wchodze w moj profil chce sobie zmienic obrazek i :?: :?: :?: poszukiwalem w forumowej szukajce i znalazlem cos takiego "Wyedytuj własny Profil i wstaw do "Wyślij Emblemat z twojego komputera" lub "Wyślij Emblemat z adresu".
2. Wejdź do opcji swojego profilu–>w wierszu Wyślij Emblemat z twojego komputera wciśnij wybierz–>wskarz plik i wyślij.wszystko ok tyle ze ja nie mam w swoim profilu takiej opcji jak "wyslij emblemat z twojego komputera" a chcialem wlasnie cos ze swojego kompa zapodac.jest tylko "wpisz adres emblematu jaki..."jaki adres mam wpisac bo albo jestem nieprzytomny albo nie wyspany chyba
:oops:

Odpowiedzi: 3

thx dla was chlopaki juz zrobione :D :D :D na szczescie bo niezle mnie to rozbrajalo :!:
zaczki
Dodano
10.10.2005 01:32:56
Albo poszukaj gotowego obrazka choćby i tu

http://avatary.toplista.pl/

i jak znajdziesz ci odpowiedni to skopiuj adres tego obrazka i wstaw w profilu jako Odnosnik do zewnętrznego emblematu
ford_mondeo
Dodano
10.10.2005 01:05:58
Wysyłanie pliku z własnego komputera na serwer forum jest rzeczywiście w tym momencie wyłaczone.
Wyślij sobie ten obrazek na imageshack, dostaniesz jego adres na serwerze i podlinkujesz go w profilu własnie w polu "Wyślij Emblemat z adresu"
Bobi
Dodano
10.10.2005 00:26:43
zaczki
Dodano:
10.10.2005 00:20:46
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1