Ekran "Zapraszamy"
Po pierwsze: Witam wszystkich na forum! :)
A teraz moje pytanie: Szukałem, ale znalazłem tylko postu dotyczące ekranu ładowania się systemu, a mi chodzi o ekram "Zapraszamy". W jaki sposób moźna go zmienić?
A teraz moje pytanie: Szukałem, ale znalazłem tylko postu dotyczące ekranu ładowania się systemu, a mi chodzi o ekram "Zapraszamy". W jaki sposób moźna go zmienić?
Odpowiedzi: 3
Witam!
A gdzie mógłbym całkowicie wyłączyć ekran "Zapraszamy" i "Trwa ładowanie ustawień osobistych". Nie chodzi mi o zmiane sposobu logowania tylko o wyłączenie/usunięcie tych dwóch ekranów tak źeby się nie wczytywały.
Pozdrawiam!
A gdzie mógłbym całkowicie wyłączyć ekran "Zapraszamy" i "Trwa ładowanie ustawień osobistych". Nie chodzi mi o zmiane sposobu logowania tylko o wyłączenie/usunięcie tych dwóch ekranów tak źeby się nie wczytywały.
Pozdrawiam!
W Kontach uzytkownikow (Panel sterowania) zmien opcje logowania na Ekran powitalny
Sciagnij sobie z Internetu program StyleXP. Nim mozesz podmienic praktycznie kazdy element systemu, a na stronie mozesz znalezc duuzo rzeczy (ekrany powitalne, themes, tapety, ikony, screensavery, bootscreeny itp).
Strona 1 / 1