Egzekucja Berga
Obejzalem ten filmik.Musze powiedziec ze wstrzasnelo mna pozadnie.Skur.... z tych Arabow !
link do egzekucji przegiąłeś doktorku umieszczając link po raz drugi...aligator...
A ten Berg to nie Amerykanin tylko Zyd
a o to doowod!:
Berg's father said his son was a practicing Jew and that "there's a better chance than not" that his captors knew it. "If there was any doubt that they were going to kill him, that probably clinched it, I'm guessing," he said.
link do egzekucji przegiąłeś doktorku umieszczając link po raz drugi...aligator...
A ten Berg to nie Amerykanin tylko Zyd
a o to doowod!:
Berg's father said his son was a practicing Jew and that "there's a better chance than not" that his captors knew it. "If there was any doubt that they were going to kill him, that probably clinched it, I'm guessing," he said.
Odpowiedzi: 20
Doktor X:I wracajac jeszcze do torturowanych irakijczykow w wiezieniach przez amerykanow mam taka ciekawostke
Brytyjski dziennik bulwarowy "Daily Mirror" przeprasza dziś na pierwszej stronie czytelników i armię za opublikowanie sfabrykowanych zdjęć źołnierzy torturujących irackich więźniów.
...srac w swoje gniazdo...ale to sa przecierz media!
dla kasy wiele rzeczy się robi, niektórzy, tak jak Milewicz, za $ ryzykują sowje źycie (chyba źe te reportaźe były jego hobby, ale sądzę źe z tego się utrzymywał). Z resztą, zginął – to smutne i szkoda człowieka, ale wiedział w co się pchał, nie raz do niego strzelali i na pewno zdawał sobie sprawę, źe kiedyś nadejdzie dzień, źe i go jakaś bomba lub kule dosięgną.
A irakijczycy zobaczyli w zbijaniu reporterow drogę do nacisku na rządy państw biorących udział w wojnie w iraku. Wiadomo, źe jeśli zaczną ginąć niewinni cywile (tak jak w madrycie w marcu) to opinia publiczna zmusi rząd do wycofania wojsk. Taka jest ich chyba filozofia. Tak jak mowilem – kazdy broni sie jak moze
I wracajac jeszcze do torturowanych irakijczykow w wiezieniach przez amerykanow mam taka ciekawostke
Brytyjski dziennik bulwarowy "Daily Mirror" przeprasza dziś na pierwszej stronie czytelników i armię za opublikowanie sfabrykowanych zdjęć źołnierzy torturujących irackich więźniów.
Doktor X:Milewicz tez byl najezca...?
Zabija sie tych o których smierci bedzie glosno i ta smier poruszy.
A co do berga to jest to jedna z ofiar wojny, a to ze byl cywilem to niczego nie zmienia.
Doktor X:Milewicz tez byl najezca...?
The_judge:KaZDY BRONI SIE JAK MOZE
To jest wbrew pozorom skuteczna metoda obrony – tyle powiem.
Milewicz tez byl najezca...?
Doktor X:The_judge napisalno jesli po tym jak amerykanie traktuja wiezniow chcesz zeby oni cokolwiek tam "naprawiali" to sorki
moim zdaniem to temat rzeka,kazdy moze rownie dobrze powiedziec "no jesli po tym jak Irakijczycy traktuja koalicjantow i cywilow przyjezdzajacych do Iraku,to nic dziwnego ze sa traktowani jak bydlo w wiezieniach..."
no wszystko pieknie, tylko ze "koalicjanci" to przeciez najezcy. wiec irakijczycy bronia sie jak moga – mieli by armie, czolgi itd to walczyli by normalnie, nie maja tego wiec organizuja zamachy – taka walka partyzancka.
jesli przyjac dzisiejsza def terrorystow, to :
jak podczas II wojny niemcy okupowali polske, to polacy tez byli "tzw terrorystami" bo organizowali zamachy na niemcow.
KaZDY BRONI SIE JAK MOZE
The_judge napisal
moim zdaniem to temat rzeka,kazdy moze rownie dobrze powiedziec "no jesli po tym jak Irakijczycy traktuja koalicjantow i cywilow przyjezdzajacych do Iraku,to nic dziwnego ze sa traktowani jak bydlo w wiezieniach..."
no jesli po tym jak amerykanie traktuja wiezniow chcesz zeby oni cokolwiek tam "naprawiali" to sorki
Doktor X:.Tych zwyrodnialcow nie mozna nawet nazwac ludzmi,ciarki mi chodza po plecach chodza.
Obawiam sie ze jest to choroba niewyleczalna i watpie ze Amerykanom uda sie tam cokolwiek naprawic,
no jesli po tym jak amerykanie traktuja wiezniow chcesz zeby oni cokolwiek tam "naprawiali" to sorki
mysle, ze gdyby nie to, ze media ujawnily to drugie oblicze ameryki to pewnie tamten zolnierz by zyl
Gdyby to było w gronie dorosłych – prywatnie, to jeszcze rozumiem, ale na publicznym forum chciałeś to zamieszczać :?: Gdzie moźe wejść kaźdy, ot choćby taki 10–latek i sobie zobaczyć jakie to "ciekawe" rzeczy się dzieją na świecie. Wprawdzie przyjmuję Twoje wytłumaczenia, ale nie wydaję mi się abyś tak rozumował od początku tego topicu, aczkolwiek cieszę się, źe pod wpływem opinii moich i kolegów odmienił Ci się pogląd na tą sprawę (takie mam wraźenie – miło by było gdyby było zgodne ze stanem faktycznym).
Dziękuję, staram się być w wielu sprawach tolerancyjny.tehboss78:Pogratulowac takiej postawy.
widziałem cały ten film, na stronie podobnej do rotten, ruszyło mnie strasznie, myślę źe celowo do tego nie uźyli czegoś w rodzaju miecza samurajskiego, tylko takiego kikuta, źeby dodać grozy i dramatyzmu w tym co jush jest straszne. Działanie ich było od początku do końca z premedytacją zaplanowane i to jest straszne, na niektórych naprawdę padł blady strach, jest o czym myśleć, nie obejrzę tego po raz kolejny.
Ale mi nie chodzi o to czy to fajny filmik czy glupi.
Poprostu chcialem aby ludzie przekonali sie z CZYM tak naprawde walcza sily koalicji w Iraku.Tych zwyrodnialcow nie mozna nawet nazwac ludzmi,ciarki mi chodza po plecach chodza.
Obawiam sie ze jest to choroba niewyleczalna i watpie ze Amerykanom uda sie tam cokolwiek naprawic, a "filmiki" tego typu bedea ukazywaly sie coraz czesciej.
Sorry jesli kogos urazilem na forum.
Poprostu chcialem aby ludzie przekonali sie z CZYM tak naprawde walcza sily koalicji w Iraku.Tych zwyrodnialcow nie mozna nawet nazwac ludzmi,ciarki mi chodza po plecach chodza.
Obawiam sie ze jest to choroba niewyleczalna i watpie ze Amerykanom uda sie tam cokolwiek naprawic, a "filmiki" tego typu bedea ukazywaly sie coraz czesciej.
Sorry jesli kogos urazilem na forum.
Pawek:To co się stało jest dalekie od czegokolwiek śmiesznego.
Spoko.Zazartowalem sobie tylko z linka.Sama egzekucja mnie nie smieszy.
Pawek:Ale spoko – nie mam do Ciebie pretensji – kaźdy odbiera to na swój indywidualny sposób.
Pogratulowac takiej postawy.
theboss78:Doktor X jak bardzo Ci zalezy na umieszczeniu linka to moze wynamij bilborda i naklej tam link. :wink:
W tym temacie IMHO nawet nie ma co źartować :? To co się stało jest dalekie od czegokolwiek śmiesznego. Ale spoko – nie mam do Ciebie pretensji – kaźdy odbiera to na swój indywidualny sposób.
Kuba:... Czy naprawdę dla ciebie jest to taki fajny filmik, którym moźna pochwalić się przed kolegami z Forum i skomentować "nie, nie podobał mi się, był nie ciekawy"? Ja nie chcę aby na Forum na którym jestem administratorem był link do tego filmu. Jak tak bardzo chesz go opublikować to gdzieś indziej!
Nic dodoc nic ujac.
Doktor X jak bardzo Ci zalezy na umieszczeniu linka to moze wynamij bilborda i naklej tam link. :wink:
Nie przegiolem poniewaz nie zamieszczalem 2 razy linku.
Za pierwszym razem byl moj nr GG,ktory usunąl Kuba.
Wam wraźenie, źe Doktor X jesteś małym gówniarzem który kilku rzeczy poprostu nie rozumie. Włącz telewizor i popatrz jak w Polsce wszysycy przerzywają śmierć Milewicza, i jaka była afera jak SE opublikował zdjęcia jego zwłoki. Nie wiem, czy ty nie rozumiesz tragedii jaka się wydarzyła gdy w cywilizowanym świecie jeden człowiek zabija drugiego przed kamerą, na pokaz? Czy naprawdę dla ciebie jest to taki fajny filmik, którym moźna pochwalić się przed kolegami z Forum i skomentować "nie, nie podobał mi się, był nie ciekawy"? Ja nie chcę aby na Forum na którym jestem administratorem był link do tego filmu. Jak tak bardzo chesz go opublikować to gdzieś indziej!
aligator napisal:
Za pierwszym razem byl moj nr GG,ktory usunąl Kuba. 8)
O.K. mój błąd, mały jednak :wink:
Przegiąłeś i tak, gdyź widziełeś dokładnie źe jest link nie mile widziany i usunięty na bank zostanie. Zagrasz jeszcze raz i urlop w nagrodę, bananowy... :lol: :wink:
...aligator...
przegiąłeś doktorku umieszczając link po raz drugi
Za pierwszym razem byl moj nr GG,ktory usunąl Kuba. 8)
O.K. mój błąd, mały jednak :wink:
Przegiąłeś i tak, gdyź widziełeś dokładnie źe jest link nie mile widziany i usunięty na bank zostanie. Zagrasz jeszcze raz i urlop w nagrodę, bananowy... :lol: :wink:
...aligator...
Ja powiem, jedno – Ludzie, nie sciągajcie tego, nie ogladajcie, bo chociaź myślałem, źe mam twarde nerwy, to przez ten film, mam doła na tydzien, rękoma mnie aź telepie...okropieństwo... Dziwie się, ze takie cos krąźy po necie, jak tak moźna...
FlaQs:moze "stanczyk" :mrgreen:
HAHAHAHHAAHHA POPIERAM
moze "stanczyk" :mrgreen:
Według mnie nazywanie kogo amerykaninem jest nieporozumieniem. To tak jak nazywanie Niemca – Europejczykiem. Meksykanin mieszkający w Meksyku równieź jest Amerykaninem. Powinno być inne określenie mieszkańca usa.