e–Mule
Witam
korzystam ostatnio z e–Mula i pliki sciagaja sie cholernie wolno a to podobno dlatego ze mam male ID (nie wiem co to jest :oops: ). Mozna cos zrobic aby zwiekszyc ID???
korzystam ostatnio z e–Mula i pliki sciagaja sie cholernie wolno a to podobno dlatego ze mam male ID (nie wiem co to jest :oops: ). Mozna cos zrobic aby zwiekszyc ID???
Odpowiedzi: 6
KaZaa lite jest najlepszy. Kiedyś miałem eMule potem
eDonki ale Kazaa ma majwiększy dostęp.
POZDRAWIAM !!!
POZDRAWIAM !!!
KaZaa lite jest najlepszy. Kiedyś miałem eMule potem
POZDRAWIAM !!!
POZDRAWIAM !!!
jeźeli nie masz zainstalowanego Firewall'a to nie powinieneś mieć problemów, Windows XP posiada teź własny wbudowany Firewall, nazywa się on "Zapora połączenia internetowego"
Aby go wyłączyć musisz:
Otworzyć okno Właściwości połączenia, które słuźy do łączenia się z internetem. By to zrobić otwórz okno Połączenia sieciowe i kliknij prawym przyciskiem myszki na ikone połączenia, i wybierz Właściwości
Przejdź do zakładki Zaawansowane.
I odznacz pole wyboru Chroń mój komputer i moją sieć, ograniczając lub wykluczając dostęp do tego komputera z internetu
zatwierdzasz zmiany przyciskiem OK po sprawie...
Aby go wyłączyć musisz:
Otworzyć okno Właściwości połączenia, które słuźy do łączenia się z internetem. By to zrobić otwórz okno Połączenia sieciowe i kliknij prawym przyciskiem myszki na ikone połączenia, i wybierz Właściwości
Przejdź do zakładki Zaawansowane.
I odznacz pole wyboru Chroń mój komputer i moją sieć, ograniczając lub wykluczając dostęp do tego komputera z internetu
zatwierdzasz zmiany przyciskiem OK po sprawie...
a jak mam wylaczyc Firewall'a?????lub jak go skonfigurowac zeby bylo lepiej??
Low ID masz wtedy kiedy nie przyznano ci publicznego (zewnętrznego) adresu IP, najczęściej zdarza się to kiedy koźystasz z sieci osiedlowej lub masz zablokowany port przez administratora, na którym działa eMule (port 4426)
Inną przyczyną moźe być Firewall (trzeba go wtedy odpowiednio skonfigurować lub po prostu wyłączyć)
Inną przyczyną moźe być Firewall (trzeba go wtedy odpowiednio skonfigurować lub po prostu wyłączyć)
Wpadnij na
http://www.searchengines.pl/phpbb203/
tam napewno cos dla siebie znajdziesz! :)
http://www.searchengines.pl/phpbb203/
tam napewno cos dla siebie znajdziesz! :)
Strona 1 / 1