E–maile i ich miejsce
Witam
Ostatnio zmieniłem kompa i i mam pomieszane twarde dyski tak źe wcześniejszego się nie da uruchomić mniejsza o to –chciałbym wiedzieć gdzie w wińdzie zachowywane są e–maile jako źe kazałem usuwac z serwera za pobranie a po zmianie systemu mam czyste konto a ze starego nie usuwałem wiec gdzieś na twardzielu muszą byc ale w jakim folderze tego nie wie nikt –doradźcie.
Olbrzymie dzięki
Ostatnio zmieniłem kompa i i mam pomieszane twarde dyski tak źe wcześniejszego się nie da uruchomić mniejsza o to –chciałbym wiedzieć gdzie w wińdzie zachowywane są e–maile jako źe kazałem usuwac z serwera za pobranie a po zmianie systemu mam czyste konto a ze starego nie usuwałem wiec gdzieś na twardzielu muszą byc ale w jakim folderze tego nie wie nikt –doradźcie.
Olbrzymie dzięki
Odpowiedzi: 2
C:\Documents and Settings\nazwauzytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{353AE796–9642–4F4A–AF7E–4C272D3EAD6C}
jezeli masz polski winxp
a i katalogi sa ukryte od ktoregos tam poziomu
jezeli masz polski winxp
a i katalogi sa ukryte od ktoregos tam poziomu
Np.: C:\Documents and Settings\Notebook\Local Settings\Application Data\Identities\{F2FACD7F–A53B–463C–ACE5–798795D9942A}\Microsoft\Outlook Express
o ile chodzi ci o outlook express
o ile chodzi ci o outlook express
Strona 1 / 1