E–mail...............html
Moźe pytanie nie na miejscu, ale czy ktoś moźe mi wytłumaczyć zasadę wysyłania E–mail
Które zawierają w sobie pocięty html ?? czy pliki zawarte w takiej wiadomości SA umiejscowione na jakimś serwerze ?? a w wiadomości jest tylko odwołanie do tego serwera jak stworzyć wiadomość z plikami html które wyglądają o niebo lepiej niź normalne
Mam nadziej ze ktoś zrozumiał, o co mi chodzi
Które zawierają w sobie pocięty html ?? czy pliki zawarte w takiej wiadomości SA umiejscowione na jakimś serwerze ?? a w wiadomości jest tylko odwołanie do tego serwera jak stworzyć wiadomość z plikami html które wyglądają o niebo lepiej niź normalne
Mam nadziej ze ktoś zrozumiał, o co mi chodzi
Odpowiedzi: 7
..dzieki macie racje poprostu ja chcialem zabrac sie do tego od tylu i nie moglem pojac o co chodzi
a to takie proste
pozdrawiam
a to takie proste
pozdrawiam
poprostu wstawiasz obrzazki jak w wordzie! nie rozumiem w czym problem?
marek321:ale jak np zrobic to w outlocku?? od podstaw chcialbym wiedziec jak takiego e–maila stworzyc
A tego, to ja nie wiem, bo nie uźywam Outlooka ;–)
Podczas pisania wiadomosci mozesz jednak zrobić tak:
Format–> Zastosuj Papeterie–> Wybierasz którąś z listy ;–)
ale jak np zrobic to w outlocku?? od podstaw chcialbym wiedziec jak takiego e–maila stworzyc
Tekst
Tak powinno być...
Jeźeli nie pomyliłem czegoś. A na pewno się pomyliłem, więc czekam, aź ktoś mnie poprawi ;–)
Albo nie skapowałem o co chodzi...
wiec jak stworzyc e–mail ktory zawiera w sobie pliki graficzne ??
gdzie te pliki maja byc umieszczone ?? czy tak jak zykla strone html ??
pozdrawiam
gdzie te pliki maja byc umieszczone ?? czy tak jak zykla strone html ??
pozdrawiam
maile z htmlem to takei same maile jak tekstowe, tylko mają inny nagłowek, w ten sposób program którym czytasz poczte wie jak ten "zwykły tekst" interpretowac jako HTML czy jako czysty tekst
Strona 1 / 1