Dzwięk
Jaką karte dźwiekowa mi polecicie co ??? na 2.1????Taką gdzie sa wporzo stery związane z dzwiękiem!!!Ci co słuchaja radiosferke przez neta to wiedza o co chodzi!! A moźe moge na zintegrowanej co?? Jęsli tak to dajcie jakąś nazwe do softa co ???
Za pomoc THX!!!
Za pomoc THX!!!
Odpowiedzi: 8
Myślałem, źe mefisto ma juź gdzieś upatrzoną za 250, ale tak jak napisał przedmówca, za 250 raczej w sklepie nie kupisz.
W takim razie porozglądaj się gdzieś moźe za Audigy 1, albo nawet za Sound Blasterem Live! 5.1– teź jest to dobra karta, a jej cena to do około 150 zł.
W takim razie porozglądaj się gdzieś moźe za Audigy 1, albo nawet za Sound Blasterem Live! 5.1– teź jest to dobra karta, a jej cena to do około 150 zł.
Za takie pieniąźki to SB A2 w sklepie nie kupisz.
A ile kosztuje ?
Moźe samemu warto sprawdzić oferty, aby wiedzieć czy 250 zł wystarczy.
A ile kosztuje ?
Moźe samemu warto sprawdzić oferty, aby wiedzieć czy 250 zł wystarczy.
thx,!!! a ile tak w sklepie moźe kosztować co ?? cosik koło 200zł??
Co będziesz miał to zobacz na screenie. Czy to box, czy nie to nie ma róźnicy.
Ale ona jes tylko na 2.1 czy tez sa wersje 5.1 i czy jak kupie box to co ja tam będe miał co ???
Skoro moźesz kupić A2 za około 250 zetów to nie ma się nadczym zastanawiać.
Bo zaczłoem bawić się w DJ'a!!! mam tak okkoło 250zł!! Zastanawiałem się nad Aduigy 2 !!!! Nie z "ZS"!!
A przejrzałes googlare co???
A przeszukałes forum co??
A zastanowiles sie ile masz kasy do wydania co??
A zastanowiles sie do jakich celow oprocz radyjek internetowych potrzebna Ci ta karta co??
i co...i co...i co ??
A przeszukałes forum co??
A zastanowiles sie ile masz kasy do wydania co??
A zastanowiles sie do jakich celow oprocz radyjek internetowych potrzebna Ci ta karta co??
i co...i co...i co ??
Strona 1 / 1