Dzwiek myszki w tle
Szukalem w starych postach ale nie znalazlem nic co by mi pomoglo, chodzi o to ze jak nie robie nic myszka to co chwilke slysze jej klikanie nie wiem czego to moze byc wina. Moze wy bedziecie mieli jakies pomysl. Z gory thx za odpowiedz.
Odpowiedzi: 11
moźe małe spostrzeźenia : jeśli ty przmawiasz do duchów to nazywamy to modlitwą z jeśli duchy przemawiają do nas to jest to nazywane shizofenią paranoidalną
(ale to tylko mała uwaga wynikająca z doświadczeniń) :wink:
(ale to tylko mała uwaga wynikająca z doświadczeniń) :wink:
Komp przeskanowany i jest wszystko czyste. Wielkie dzieki za pomoc :)
Gambit:
@adik154 w grach jest wszystko w porzadku, tylko po poludniu mi tak zaczoł "komp kilikac" i sie trosze zdziwilem czego moze to byc wina, teraz sie juz wszytko uspokojlo wiec oleje te klikanie :)
jeszcze bym moze skana na trojany i wirusy przeprowadził, jakimś antywirusowym porogramem i programem AD–Adware
Pozdrawiam
@adik154 w grach jest wszystko w porzadku, tylko po poludniu mi tak zaczoł "komp kilikac" i sie trosze zdziwilem czego moze to byc wina, teraz sie juz wszytko uspokojlo wiec oleje te klikanie :)
wiem ze takie coś występowało u kumpla jak sterowników do płyty głownej nie wgrał. Więc radziłbym:
Najnowsze stery do płyty głownej wgrać
Najnowsze stery do karty muzycznej wgrać
Najnowszy Directx wgrać
A w grach dźwięki normalnie chodzą?? Bo jeśli to nie pomoze co wyzej napisałem to po porstu ja bym wyłaczył te dzwieki klikania i olał cały problem...
powiem ci źe ja jako Dj na jednej z internetowych stacji i tak mam wyłaczone dźwieki klikania bo podczas audycji by je słyszeli słuchacze. I całkowicie mi to nie przeszkadza.
A źe tak sie zapytam tak jest od zawsze czy moźe po instalacji czegoś?? Na świezym systemie teź tak sie dzieje??
Pozdrawiam
Najnowsze stery do płyty głownej wgrać
Najnowsze stery do karty muzycznej wgrać
Najnowszy Directx wgrać
A w grach dźwięki normalnie chodzą?? Bo jeśli to nie pomoze co wyzej napisałem to po porstu ja bym wyłaczył te dzwieki klikania i olał cały problem...
powiem ci źe ja jako Dj na jednej z internetowych stacji i tak mam wyłaczone dźwieki klikania bo podczas audycji by je słyszeli słuchacze. I całkowicie mi to nie przeszkadza.
A źe tak sie zapytam tak jest od zawsze czy moźe po instalacji czegoś?? Na świezym systemie teź tak sie dzieje??
Pozdrawiam
@adik154 wlasnie o to mi chdzi, komp ogolnie chodzi bez zadnych problemow tylko ten dzwiek, chcialem sie dowiedzec tylko czy mam sie tym przejmowac czy mam to olac, czy jest to cos powaznego czy nie.
parametry:
Duron 1000 Mhz
512 ram
hdd z systemem 6 gb
2 hdd 30 gb
parametry:
Duron 1000 Mhz
512 ram
hdd z systemem 6 gb
2 hdd 30 gb
ja mialem kiedys tak, ze jak odkrecilem glosno dziwek (mam kompa polaczonego ze wzmaccniaczem) to slyszalem jakis dzwiek ja poruszalem myszka
jumu pewnie chodzi o to źe z głośników słyszy dzwięk taki jak przy wejściu do folderu nawet wtedy gdy do folderu nie wchodzi... tak jakby dźwieki dochodziły z opóźnieniem. A ogólna szybkość kompa jaka?? muli go czy jest normalnie i tylko z tym dźwiękiem jest coś nie tak??
Tez slysze czasami glosy, ale ja to sie na to lecze :mrgreen: .Gambit:
chodzi o to ze jak nie robie nic myszka to co chwilke slysze jej klikanie
Przycisku myszki, slysze te klikniecie mniej wiecej co 1 min.
Dzwiek dochodzi z myszki czy np. z glosnikow ?
chodzi o to ze jak nie robie nic myszka to co chwilke slysze jej klikanie
Przycisku myszki, slysze te klikniecie mniej wiecej co 1 min.
jakie klikanie?? przycisku na myszce , czy w kompie coś ci piszczy??
Strona 1 / 1