dziwny restart kompa
Witam. Mam pytanie - otóż gdy słuchałem muzyki i chciałem odtworzyć nastepna piosenkę mp-3 , nagle cos zaczęło piszczeć w głośnikach i Windows sie zrestartował - co mogło być tego przyczyną. Chyba nie mp-3ójka, bo wczesniej było ok.Co mogło byc tego powodem i jak sie przed tym uchronić? Sterowniki do dzwieku i kartę dźwiekowa mam ok. wiec prosze o pomoc. Z góry dzieki.
Odpowiedzi: 1
Zobacz w podglądzie zdarzeń, czy przypadkiem czerwone krzyżyki, sygnalizujące błąd, z tego okresu nie występuję.
Strona 1 / 1
Nie nie ma żadnych czerwonych krzyzyków - więc co mogło byc tego przyczyną? Help...
<P>A nie sorki - jest cos - jest czerwony krzyzyk z dzisiejszego dnia i z tej godziny co mi sie komp zrestartował, tu pisze tak :</P> <P>Błąd - godzina 17:09 - źródło: LsaSrv - kategoria: Menedżer pakietów zabezpieczeń a w opisie pisze :<FONT size=1></P> <P><STRONG>Pakiet zabezpieczeń Negotiate wygenerował wyjątek. Pakiet został wyłączony. Informacje o wyjątku znajdują się w danych.</STRONG></P> <P><STRONG></STRONG> </P> <P><STRONG>I co to może byc co to oznacza??</STRONG></P> <P> </P> <P><STRONG></STRONG> </P> <P><STRONG></STRONG> </P></FONT>
<P>Są tez dwa błędy w których pisze : </P><FONT size=1> <P>Usługa Menedżer połączeń usługi Dostęp zdalny zależy od usługi Telefonia, której nie można uruchomić z powodu następującego błędu: </P> <P>Wszystkie wystąpienia potoku są zajęte. </P></FONT> <P> </P> <P>I drugi błąd : <FONT size=1></P> <P>Nie można uruchomić usługi Telefonia z powodu następującego błędu: </P> <P>Wszystkie wystąpienia potoku są zajęte</P> <P><STRONG><U>i co to może byc???</U></STRONG></P></FONT>
W FAQ jest napisane jak wywołać BSODa - podaj cały błąd jak się zresetuje.<br>