Dziwny Problem z instalacja Windows XP?!

IdeaWitam mam mianowicie problem z instalacja Windows .Od początku instalacja idzie poprawnie do momentu kiedy dochodzi do instalacji elementów pulpitu pasek tylko mrugnie i dokańcza się instalacja i Windows odpala się i wygląda  jak 98 bez elementów graficznych po prostu jak 98Hmm ! nie wiem co jest nie tak płyta sprawna itd. Już nawet  robiłem restart biosu i nadal to samo nie wiem co jest nie tak proszę o pomoc z góry dziękujeBig Smile

Odpowiedzi: 2

sagicor:

IdeaWitam mam mianowicie problem z instalacja Windows .Od początku instalacja idzie poprawnie do momentu kiedy dochodzi do instalacji elementów pulpitu pasek tylko mrugnie i dokańcza się instalacja i Windows odpala się i wygląda  jak 98 bez elementów graficznych po prostu jak 98Hmm ! nie wiem co jest nie tak płyta sprawna itd. Już nawet  robiłem restart biosu i nadal to samo nie wiem co jest nie tak proszę o pomoc z góry dziękujeBig Smile

Tu odbywa się instalacja elementów pulpitu pasek mrygnie i odrazu zakancza sie instalacja nawet nie ma tego

Tylko odpala sie i wyglada jak 98 a karta graficzna umnie to Radeon 9550

sagicor
Dodano
24.11.2006 00:57:20
Chcąc teraz zrobić naprawę systemu sytuacja jest identyczna?
Próbowałeś z innym nośnikiem tak dla świętego spokoju?

Tak w ogóle, usługi w services.msc jak "Kompozycje" są dostępne?
Bobi
Dodano
23.11.2006 16:10:20
  • jaclaw 23.11.2006 22:48:15

<p>Sprawdź czy płyta nie jest zarysowana. Jeśli tak to przemyj ją wodą i płynem do naczyń ;-) i zainstaluj od nowa.</p><p>Jaką posiadasz kartę graficzną?&nbsp;</p><p>Jeśli to możliwe dołącz jakieś zdjęcie, screen, itp.&nbsp;</p>

sagicor
Dodano:
22.11.2006 01:10:41
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1