Dziwny problem:? ale problem!!! Help me

Witam!!!
Jak widać nie było mnie przez jakiś 1 tydzień na forum :( :( I z tym mam prblem ,bo mam nowego kompa wszystko oprócz dysku twardego!!! Z tego co wiem jak mam nowy sprzęt to musze zrorobić formata, i nie mogłem zrobić, więc poszłem do kolegi, UDAŁO SIĘ :D :D :D I teraz z chce zainstalować WinXP A nie moge :( :( :( Pisze źe coniby nie jest podłaczone ,ale pojawia mi się okienko instalowania Xp'ka !!! :D:D:D:D I klikam 'enter' i nic tak jak mówiłem wcześniej pisze źe dysk twardy lub cos innego nie jest podłaćzone!!! HELP ME jestem juz od kilku dni z tym problemem:(:( Moźe dzis juź jak mi pomoźecie zagram sobie :D :D w sieć :D :D :D Więc bardzo prosze o pomoc!!

PS. Ja pisze z innego kompa i na dodatek na modemie wię c prosze o szubką ,natychmiastową pomoc!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Odpowiedzi: 4

Oki juź jest wporzo, trzeba było podpiąć dysk do Ata 1 a napęd do ata2 i teraz jest juź wporzo :D :D :D
mefisto_k
Dodano
21.11.2004 13:37:38
Moźe dopytam dokładniej w Standard CMOS Features jest ten dysk czy go nie ma?
Seeker
Dodano
20.11.2004 21:34:29
Do kolegi nosiłeś tylko sam dysk do formatowania, czy z całym kompem?
Bios ci ten dysk wykrywa?
Sprawdź jeszcze raz połączenie dysku z płytą. Moźe wpiołeś taśmę na odwrót itp. Podpiołeś zasilanie?
SLAY3R
Dodano
20.11.2004 21:23:32
Ja Bootuje z płytki !!! a komunikatu nie zacytuje bo jestem u kolegi a mam troche do domu :( :( :( :( od niego :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
mefisto_k
Dodano
20.11.2004 21:12:02
mefisto_k
Dodano:
20.11.2004 20:52:41
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1