Dziwny błąd w systemie :( Pomocy !
Witam,
Nie wiem co sie dzieje jak tylko wchodze do jakiegos folderu z filmami to odrazu mi sie zawiesza system i wyskakuje okienko w ktorym pisze : ActiveMovie Window: explorer.exe: błąd aplikacji a nieraz wyskakuje bład ze jest bład aplikacji z drWatsonem ten co znajduje sie w C;windowssystem32.
Dokładnie to wyskakuje tak :
drwtsn32.exe:bład aplikacji.
Proszę o pomoc co mam zrobic ?
Nie wiem co sie dzieje jak tylko wchodze do jakiegos folderu z filmami to odrazu mi sie zawiesza system i wyskakuje okienko w ktorym pisze : ActiveMovie Window: explorer.exe: błąd aplikacji a nieraz wyskakuje bład ze jest bład aplikacji z drWatsonem ten co znajduje sie w C;windowssystem32.
Dokładnie to wyskakuje tak :
drwtsn32.exe:bład aplikacji.
Proszę o pomoc co mam zrobic ?
Odpowiedzi: 6
U mnie czasami teź mam ten problem pomaga odinstalowanie xvid–a. Niestety co jakiś czas musze go instalować znowu źeby konwertować filmy na vcd...
przyznaj sie łobuzie ze jakies swintuchy oglądasz a wbudowany w system filtr przyzwoitosci niepozwala ich tobie odpalic :lol:
a na serio kodeki albo player
jak Rebe zwykł pisac: jedno nie wyklucza drugiego
a na serio kodeki albo player
jak Rebe zwykł pisac: jedno nie wyklucza drugiego
Dennio:
Zainstaluj Windowsa na nowo i
Takie porady wsadź se w buty
Dennio:
instalowanie Windowsa trwa niecałe 20 minut
To chyba powinno być w dowcipach.
Dennio:
przynajmniej u mnie tak jest!
Przyznaj się, z obrazu partycji koźystasz?
Dennio:
Aha i zainstaluj nowe kodeki, bo za kaźdym razem są inne!
Czyli raz divx jest divxem a raz nie?
Dennio:
Zainstaluj Windowsa na nowo
Tzw. lame reason. Lekarstwo na wszelkie klopoty :P
8) Zainstaluj Windowsa na nowo i nie będziesz miał problemu instalowanie Windowsa trwa niecałe 20 minut przynajmniej u mnie tak jest! Aha i zainstaluj nowe kodeki, bo za kaźdym razem są inne!
W tym folderze masz film który jest albo uszkodzony, albo masz problem z kodekami. Przeinstaluj kodeki na początek.
Strona 1 / 1