Dziwny błąd przy instalacji.
Witam.
Mam dziwny błąd przy instalacji systemu WinXP SP2. Raczej nie jest to zależne o plików na dysku, bo instaluję na sformatowanym dysku przez uruchomienie z płyty. Na początku, gdy zaczyna ładować pliki pokazuje błąd o braku pliku ad2312ss.sys i instalator się zamyka. Sprawdziłem inną płytę z WinXP bez service packa, i jest to samo, ale na innym komputerze normalnie startują obie płyty bez błędów. Może to być spowodowane nieodczytywaniem płyty przez napęd, nagrywarkę DVD LiteOn, czy jakaś inna przyczyna błędu?
Komputera nie mogę rozkręcić, żeby zmienić napędy, bo to znajomego zaplombowany. Miał dołączoną Vistę Home, która instaluje się normalnie.
Odpowiedzi: 1
Przy tej ilości danych odpowiedź będzie równie "pełna" - może to być spowodowane niedoczytywaniem płyty przez napęd jak również paroma innymi przyczynami ( właśvciwie powinienem pokusić isę o pytanie o nazwę pliku, ale.... ).
PS.
Zanim zaczenisz rozważać jak mi odpowiedzeć, żem cham i zamiast pomagam to czort wie po co piszę przejrzyj przyklejone tu i tam tematy - znajdziesz pośród nich i tkai, który do opisu problemów się odnosi.
Strona 1 / 1