Dziwne zajawki

podsuńcie mi jakiś pomysł bo z qmplem nie mamy co robić a z chcęcią coś byśmy poodwalali na mieście ?!

Odpowiedzi: 20

aligator:

Tyle źe ja dziwak pewnie i co tracę nie wiem :wink: :P

Przy obecnej aurze... co najwyźej przymarznięcie gluta :wink: :mrgreen:
Seeker
Dodano
04.03.2005 20:41:14
pIEKAr:
boshe, juz lepiej robic takie głupoty niz siedziec w domu i klipic sie w monitor... !

Hmm...? Jak by mnie kto pytanie zadał co bym wolał, srać publicznie czy "klipic" (cholera wie co za słowo) sie w monitor to bym jednak "poklipic" wybrał!
Tyle źe ja dziwak pewnie i co tracę nie wiem :wink: :P
aligator
Dodano
04.03.2005 20:32:29
Bobi_robert:
pIEKAr:
to nie miał być dowcip...

Własnie kolega tylko chciał załatwic swoje potrzeby wynikajace z fizjologii człowieka natomiast ze akurat mu sie zachciało w srodku miasta to juz inna historia :lol: :lol:
Nic tylko spuscic głowe z politowaniem pIEKAr

boshe, juz lepiej robic takie głupoty niz siedziec w domu i klipic sie w monitor... !
pIEKAr
Dodano
04.03.2005 14:30:49
pIEKAr:

Własnie kolega tylko chciał załatwic swoje potrzeby wynikajace z fizjologii człowieka natomiast ze akurat mu sie zachciało w srodku miasta to juz inna historia :lol: :lol:
Nic tylko spuscic głowe z politowaniem pIEKAr
Bobi
Dodano
04.03.2005 08:38:11
:|... tak to skomentuje
pIEKAr
Dodano
04.03.2005 00:22:55
no niektorych to smieszy, no ale co zrobic :roll:
gieras
Dodano
03.03.2005 21:14:41
pIEKAr
Dodano
03.03.2005 19:42:43
pIEKAr:
dobra więc ja wam powiem jaka zajawka weszła w źycie, qmpel przy jednej z głownych dróg w Ostrołęce, zdjął spodnie i bokserki usiadł na śmietnik i zrobie koooopę... reakcja przejeźdzających obok ludzi była naprawde szokująca... ;p

Pewnikiem zszokował ich niski poziom dowcipu, zresztą sie im nie dziwię wszystko ma swoje granice.
Anonymous
Dodano
03.03.2005 18:51:37
pIEKAr:
dobra więc ja wam powiem jaka zajawka weszła w źycie, qmpel przy jednej z głownych dróg w Ostrołęce, zdjął spodnie i bokserki usiadł na śmietnik i zrobie koooopę... reakcja przejeźdzających obok ludzi była naprawde szokująca... ;p

nie mówiąc o zapachu... :lol:
maq123
Dodano
03.03.2005 15:25:05
no ja sie nie dziwie ze szokujaca...

sa granice przyzwoitosci, ale twoj kumpel chyba je przekroczyl...
TicTac
Dodano
03.03.2005 15:22:04
pIEKAr
Dodano
02.03.2005 23:00:27
Ad@$:
Kończę OT, bo postów mi szkoda

Ja teź ;)
Anonymous
Dodano
02.03.2005 16:08:38
Juź Ty dobrze wiesz, o czym ja mówię. Trzeba tylko trochę bliźej przestudiować pewne wydrzenia :roll: co nie ;) Kasandra i te sprawy :mrgreen: Coś mnie tchnęło, źeby iść do tego (bodajźe 820) i se pięć dych zarobić i się...zemścić :lol: ;)
Kończę OT, bo postów mi szkoda
Ad@$
Dodano
02.03.2005 16:06:24
Ad@$:
gusioo:
A co kobuch źeś jest ?

Nie, ale skoroś zapłacił to co mnie tam :P

No ktoś kurna zachodzi od tył i na bułke prosi tom dał :mrgreen:
Ad@$:
gusioo:
Kurna jakbym wiedział to ... ;)

Tiaaaa...Teraz juź wiem, co wtedy z tym gg się działo. I tak juź obgadujesz mój (były) podpis. Takie vice versa

Nie kapuje ? :|
Anonymous
Dodano
02.03.2005 15:55:43
gusioo:
A co kobuch źeś jest ?

Nie, ale skoroś zapłacił to co mnie tam :P
gusioo:
Kurna jakbym wiedział to ... ;)

Tiaaaa...Teraz juź wiem, co wtedy z tym gg się działo. I tak juź obgadujesz mój (były) podpis. Takie vice versa
Ad@$
Dodano
02.03.2005 15:51:10
Ad@$:
gusioo:
E *** tam – ja se dziś zajafke zrobiłem. Jestem w Katowicach – jadę tramwajem po chwili motorniczy wychodzi i przestawia zwrotnice, a ja mówię, źe dalej nie pojedziemy bo motorniczy uciekł. Wszyscy wyszli tylko ja zostałem ;)
P.S: Dla ciekawskich – na rynku to było ;)
Ehh te Katowice.

Ale źeś kurna nie dokończył. Potem wchodzi pan, który mówi bilety do konktroli o gusioo płaci mi 50 złotych :mrgreen: :P
To dopiero zajafka

A co kobuch źeś jest ? Kurna jakbym wiedział to ... ;)
Anonymous
Dodano
02.03.2005 15:46:46
gusioo:
E *** tam – ja se dziś zajafke zrobiłem. Jestem w Katowicach – jadę tramwajem po chwili motorniczy wychodzi i przestawia zwrotnice, a ja mówię, źe dalej nie pojedziemy bo motorniczy uciekł. Wszyscy wyszli tylko ja zostałem ;)
Ehh te Katowice.

Ale źeś kurna nie dokończył. Potem wchodzi pan, który mówi bilety do konktroli o gusioo płaci mi 50 złotych :mrgreen: :P
To dopiero zajafka
Ad@$
Dodano
02.03.2005 15:45:11
Ehh te Katowice.
Anonymous
Dodano
02.03.2005 15:41:39
Wejdz do przebieralni w hipermarkecie i po pewnym czasie wyjdz z niej i popros pracownika o papier albo kiedy zaczna sie zapowiedz tanich produktow przez glosniki ty poloz sie na ziemi i krzycz "jezuuuu!! znowu te glosy" – reakcja ludzi powinna byc fajna...zreszta sam zobacz i napisz odrazu bo jest ciekaw :D
TicTac
Dodano
02.03.2005 15:33:37
run_DNA:
pIEKAr:
bo naprawde totalna nuda a pomysłów brak !

przeczytać ksiąźke?

Jak wieść niesie to wg. badań połowa 14 – 15 latków nie rozumie co czyta i Ty od nich wymagasz takiego wysiłku intelektualnego ?
Spuścić komuś łomot to juź potrafią :lol:
Gdyby połączyć pomysł EL NINO o yaykach, z pomysłem Coyote_XP to moźna by się pośmiać w spermarkecie :mrgreen:
Anonymous
Dodano
01.03.2005 19:26:48
pIEKAr
Dodano:
26.02.2005 21:36:55
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2