Dziwne zachowanie przegladarek
Siama! Jako domyslnom przegladarke ustawilem sobie firefoxa Wszystko z nia w porzadku oprocz dlugiego uruchamiania (rzecz nieistotna) oraz: i to najwazniejsze nie pokazuje mi zadnych obarazkow na stronie, a co zauwazylem gdy odpalilem explorera? W nim dzieje sie to samo, wszystkie gifi (oraz inne obrazki z innymi rozszerzeniami) sa niewidoczne! Co jest grane.
Pozdrowki to all :? :? :?
Pozdrowki to all :? :? :?
Odpowiedzi: 15
IcY:
Lia:Niestety przeglądarka nie spolszczyła sie.
Y....no jak nie.....To u mnie sie spolszczyła a u ciebie nie?
Najpierw wybierasz język z "dodaj jezyk do dodania", szukasz pL, potem to kodowanie. I nic? :|
Rebe:
A system to pewnie z SP1a .
To by mniej więcej na tyle było – javy, MSVM itp – ale przecieź to my mamy zgadywać , bo Ty potrafisz tylko o tym co Cię strzela napisac.
System SP2
Przegladarka wersja 1.04, jesli jeszcze potrzebujecie jakis parametrow to pytajcie, a pozatym to niewiem czy by kogokolwiek nie strzelilo jesli bys widzial same literki na stronach
A system to pewnie z SP1a .
To by mniej więcej na tyle było – javy, MSVM itp – ale przecieź to my mamy zgadywać , bo Ty potrafisz tylko o tym co Cię strzela napisac.
mazee:Zaparz sobie ziółek i poczekaj cierpilwie. Ja nie jestem w stanie ci pomóc.
Hallo! A co ze mna!! Moze by ktos mogl mi pomoc ?? Nie widze zadnych obrazkow i juz mnie strzeal ku....a
IcY:
A czy da się spolszczyć tą wersję FF? (Juź się przyzwyczaiłem do przeglądarek po polsku)
Wchodzisz w Tools––>Options––>General i w Language robisz Add i znajdujesz język polski, po czym go dodajesz i ustawiasz kodowanie (ja ustawilam Środkowoeuropejski 1250). Po tym restarujessz przeglądarkę.
Pomogło?
mazee:
Ja wszystko widziałem: Najpierw odpowiedziałeś w cudzym topicu ale to skasowałeś :wink:
Ja wszystko widziałem: Najpierw odpowiedziałeś w cudzym topicu ale to skasowałeś :wink:
yo, Panowie i Panie, odbiegacie od tematu, mi nadal nie wyswietla tyk obrazkow w tej przegladarc a wy mi tu montujecia jakis tuning!!
gusioo:
A czy da się spolszczyć tą wersję FF? (Juź się przyzwyczaiłem do przeglądarek po polsku)
gusioo:
http://www.moox.ws/tech/mozilla/firefox.htm – jeszcze lepsze.
No to ściągam....zaraz zdam relację :)
Lia:
Jeśli uźywasz Firefoxa, to polecam do niego sprytny programik podkręcający o nazwie Firetune. Moźesz go sobie pobrać stąd .
Tylko pamiętaj o wcześniejszym zrobieniu backupu ustawień (opcja dostępna w tym programiku).
Lia
http://www.moox.ws/tech/mozilla/firefox.htm – jeszcze lepsze.
Lia:
Ja teź uźywam firefoxa i musze przyznać źe ten programik wiele daje. Dzieki za linka.
Ja teź uźywam firefoxa i musze przyznać źe ten programik wiele daje. Dzieki za linka.
mazee:
Siama! Jako domyslnom przegladarke ustawilem sobie firefoxa Wszystko z nia w porzadku oprocz dlugiego uruchamiania (rzecz nieistotna)
Jeśli uźywasz Firefoxa, to polecam do niego sprytny programik podkręcający o nazwie Firetune. Moźesz go sobie pobrać stąd .
Tylko pamiętaj o wcześniejszym zrobieniu backupu ustawień (opcja dostępna w tym programiku).
Lia
No niestety, to niedziała , mam zaznaczone opkazuj obrazy i pokazuj zastepcze obrazy
masz moze jakas alternatywe ??
masz moze jakas alternatywe ??
Panel Sterowania –> Opcje internetowe –> Zaawansowane –> Zaznacz: Pokaź obrazy (lub coś w tym stylu)
Strona 1 / 1