Dziwne zachowanie laptopa

Witam mam taki bardzo dziwny problem, który pojawił się na laptopie u koleźanki. Otóź jak go odpalam coś sie w nim dziwnego dzieje – wydaje taki dzwiek jakby był jakiś klawisz przytrzymany (takie pikanie) (wcisne del lub ins kilka razy i pikanie znika po czym zaaczyna się ładować XP) w winowsie cięzko wybrać jakikolwiek element bo kursor czasami szaleje. wygląda to tak źe sam kursor w windowsie chodzi normalnie, ale nieraz cięźko w cokolwiek kliknąć bo jakby sam lata z ikonki na ikonke jak sie start otwiera. przeinstalowalem system i to samo nic nie pomogło moźe kotś wie co to mogłoby być?
Wiem źe to pytanie moźe być trochę dziwaczne, ale moźe ktoś mógłby mi coś zasugerować?

acha i z tego co mówiła to źadnych uszkodzeń mechanicznych nie powinno być bo po reinstalce zacząłem podejrzewać uszkodzenie klawiatury lub touch pada..

Odpowiedzi: 1

Prawdopodobnie rzeczywiście coś się z touchpadem stało. A próbowałeś podłączyć do laptopa zwykłą myszkę i zobaczyć czy działa? Być moźe "piki" (nie wiem ile ich było, nie moge ocenić), spowodowane są tym, źe nie widać myszki, bądz jest ona uszkodzona.

Post Scriptum: Nie wiem, ale moźe warto przeczyścić laptopika?
Caps Lock
Dodano
30.11.2005 19:22:17
pabloniusz
Dodano:
30.11.2005 01:33:16
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1