dziwne wylaczanie komputera

Od wczoraj cos sie dzieje z komputerem. Wlasciewie podczas uruchomienia gry (bez znaczenia jakiej) gdzies po 3-5 sekund komputer sie wylacza. A jak nie odpalam gry chodzi normalnie.

Odpowiedzi: 7

dla pewnosci przeprowadizlem instalacje jeszcze raz, i znow to samo;/
lord_maciek
Dodano
01.02.2008 22:31:49
Może masz skopaną instalke gry? Bo i takie sie zdarzają przypadki.
M!siEq
Dodano
24.01.2008 23:35:36
  • lord_maciek 26.01.2008 20:12:15

[quote=M!siEq]Może masz skopaną instalke gry? Bo i takie sie zdarzają przypadki.[/quote] watpie zeby w ejdnymc zasie skoplay sie 2 gry, chodzily i nagle przestaly

BSoD nie wystepuje, komp sie wylacza, dziennik zdarzen nic nie rejestruje. Gry chodzily nagle przestaly. Punkt przywracania systemu tez odpada bo nie zostal utworzony.
lord_maciek
Dodano
24.01.2008 23:15:27
Wyłącza czy resetuje? Może byś tak w tym drugim przypadku obejrzał blue screena, albo chociaż podgląd zdarzeń przejrzał? Skoro wszystko jest sprawne jak piszesz, to... chyba producenci gier musieli się na Ciebie uwziąć, do pudełek wrzucają buble. P.S. Rozejrzyj się trochę po forum, pooglądaj tematy przyklejone w poszczególnych działach. Ktoś sobie jednak zadał trud, aby to napisać, to nie dla ozdoby.
Bobi
Dodano
24.01.2008 14:03:09
Nie wiemc zy ktos gral w NFS-a ProStreet, ale jak sie odpala go to pokazuje sie małe okienko dosowe i cos sie w nim laduje, teraz mi sie tez pokazuje to okienko ale jest pusteo, dpala sie intro i komp sie wyłącza.
lord_maciek
Dodano
24.01.2008 12:10:39
Aleś się rozpisał - szukaj dalej. solucja - jeden z przyklejonych temastów w dziale o nazwie wywodzacej się od nazwy portalu. Po Twoim wyliczeniu zapytam, pośrednio jedną z mozliwości wskazując, dlaczego [quote]strowniki aktualne[/quote] mają gwarantowac poprawnosc pracy komponentu przez nie obsługiwanego czy też współpracy z systemem w konkretnej konfiguracji ?
Rebe
Dodano
19.01.2008 10:42:11
  • lord_maciek 19.01.2008 13:47:50

[quote=Rebe]mają gwarantowac poprawnosc pracy komponentu przez nie obsługiwanego czy też współpracy z systemem w konkretnej konfiguracji ?[/quote] maja gwarantowac odpalenie nowych gier nie potrafie znalezc tego tematu ktory pomoglby mi rozwiazac te problem

To nie odpalaj gier. Jak Abraham Jahve, tak Jahve Abrahamowi. Na forum jwest "wzór" przedstawiania problemów" - znajdź, przeczytaj i posłuż się nim uzupęłniając informacje. PS. Z dużym prawdopodobieństwem mozna wskazać przyczynę, ale.... dawanie ryb miast wędki mnie nie bawi.
Rebe
Dodano
18.01.2008 20:13:49
  • lord_maciek 18.01.2008 20:35:44

[quote=Rebe]To nie odpalaj gier. [/quote] srednio smieszne [quote=Rebe] Jak Abraham Jahve, tak Jahve Abrahamowi. [/quote] to juz wcale [quote=Rebe] Na forum jwest "wzór" przedstawiania problemów" - znajdź, przeczytaj i posłuż się nim uzupęłniając informacje. [/quote] jakos ciezko mi go znalezc [quote=Rebe] Z dużym prawdopodobieństwem mozna wskazać przyczynę, ale.... dawanie ryb miast wędki mnie nie bawi. [/quote] to mzoe tak wskarzesz, odrazu nadmienie, sprzet jest sprawny zero OC, zasilacz trzyma napiecie na kazdej lini, pamiec sprawna, strowniki aktualne, zero wirusow, zeo trojanow ani niczego typu spyware, aha i chyba najwazniejsze, nic sie nie grzeje

lord_maciek
Dodano:
18.01.2008 20:06:58
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1