dziwne wylaczanie komputera
Odpowiedzi: 7
-
[quote=M!siEq]Może masz skopaną instalke gry? Bo i takie sie zdarzają przypadki.[/quote] watpie zeby w ejdnymc zasie skoplay sie 2 gry, chodzily i nagle przestaly
-
[quote=Rebe]mają gwarantowac poprawnosc pracy komponentu przez nie obsługiwanego czy też współpracy z systemem w konkretnej konfiguracji ?[/quote] maja gwarantowac odpalenie nowych gier nie potrafie znalezc tego tematu ktory pomoglby mi rozwiazac te problem
-
[quote=Rebe]To nie odpalaj gier. [/quote] srednio smieszne [quote=Rebe] Jak Abraham Jahve, tak Jahve Abrahamowi. [/quote] to juz wcale [quote=Rebe] Na forum jwest "wzór" przedstawiania problemów" - znajdź, przeczytaj i posłuż się nim uzupęłniając informacje. [/quote] jakos ciezko mi go znalezc [quote=Rebe] Z dużym prawdopodobieństwem mozna wskazać przyczynę, ale.... dawanie ryb miast wędki mnie nie bawi. [/quote] to mzoe tak wskarzesz, odrazu nadmienie, sprzet jest sprawny zero OC, zasilacz trzyma napiecie na kazdej lini, pamiec sprawna, strowniki aktualne, zero wirusow, zeo trojanow ani niczego typu spyware, aha i chyba najwazniejsze, nic sie nie grzeje