dziwne rzeczy sie dzieja z moim explorer'em

wlaczam internet i czasami mam problemy takie jak zawieszanie sie przegladarki co jakis czas ale moim glownym problemem jest to ze jak powiedzmy wchodze na stronke jakas co wymaga przegradarki IE 5.0 albo nowsze pisze mi ze mam za stara a mam 6.0 (ten problem mi sie czesto pojawia gdzie jest wymagana nowsza wersja IE)... myszkuje po internecie i wszedlem na strone z antywirusem online a tak sobie zeby sprawdzic go no i pisze ze mam za stara przegladarke znowu niby nic nowego ale.. tu takze pokazane jest jaka posiadam obecnie ku mojemu zdziwieniu okazala sie to mozilla chodz w zyciu jej nie mialem i nie mam wiec o co tu biega tego nie wiem.... przelecialem programikami jak ad aware i antywirusem avast nic nie znalazlo...
bede wdzieczny za kazda pomoc pozdro

Odpowiedzi: 4

A jak zawiesza Ci się ta przeglądarka, to jaki plik konkretnie powoduje problem?
Wiciuw
Dodano
23.12.2005 20:44:24
zrobilem tak i znalazlo mi jeszcze 2 takie "agenty" ale dalej to samo jest
Maciokoki
Dodano
20.12.2005 00:03:59
System restartowałeś po tym usunięciu ?? Odpal sobie regedita i kaź mu wyszukać wszystko co związane z mozillą – jak znajdziesz to usuń. Kopię rejestru sobie wcześniej zrób.
Żółty
Dodano
19.12.2005 18:45:40
cos tam bylo we wpisie ze niby mozille mam ale usuniecie nic nie dalo w tamtym drugim nie znalazlem nic cos do neostrady i jakies msn 2.0 i 2.5
Maciokoki
Dodano
19.12.2005 18:35:25
Maciokoki
Dodano:
19.12.2005 18:00:54
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1