dziwne haslo przy próbie ponownego zalogowania
Za kaźdym razem gdy się wyloguję i chcę ponownie zalogować wyskakuje mi źeby wpisać hasło, choć ja nie mam źadnego ustawionego. Czasami wyskakuje jakiś błąd
Odpowiedzi: 5
1. Czy masz włączony ekran powitalny? Być moźe po wylogowaniu, w okienku domyślnie wpisana jest inna, niź twoja nazwa uźytkownika?
2. Niemoźliwe jest, aby taka sytuacja występowała po, jak to okresliłeś "sformatowaniu dysku i ponownej instalacji Windows" – jeźeli Twoje konto pozbawione jest hasła, to chyba tylko infantylne czary–mary wchodzą w rachubę.
2. Niemoźliwe jest, aby taka sytuacja występowała po, jak to okresliłeś "sformatowaniu dysku i ponownej instalacji Windows" – jeźeli Twoje konto pozbawione jest hasła, to chyba tylko infantylne czary–mary wchodzą w rachubę.
miałem to odznaczone, i mam włączone autologowanie. hasło ciągle występuje. Nawet po sformatowaniu dysku i ponownej instalacji windows
start=>> uruchom control userpasswords2
i odptaszkuj Aby uźywać tego komputera, uźytkownik musi wprowadzić nazwe uźytkownika i hasło
i odptaszkuj Aby uźywać tego komputera, uźytkownik musi wprowadzić nazwe uźytkownika i hasło
Wciskam enter i wyskakuje źe podalem błędne hasło.
Nie wiem co prawda co oznacza "jakiś błąd", ale co do hasła to pewnie "enter" wcisnąć by trzeba.
Strona 1 / 1