Dziwne ..

Kurcze sam niewiem co sie dzieje przez 2 tyg komp stabilny jak skala a teraz pelno bloedow itp ..... I w dodatku takie cos sie stalo
Nie zmienialem kompozycji ani nic nie majstrowalem :[ Ktos wie co sie dzieje z kompem :?:

Odpowiedzi: 7

domus:
Najlepszym sposobem na niewytłumaczone problemy jest reinstalacja :wink:

Powiedziec Ci jedno gadasz straszne pie*****y. Albo niezbyt sie wczytales w problem. Otoz ja juz przeinstalowalem system i i dalej mam do samo....
Ukey
Dodano
10.07.2005 00:11:48
Najlepszym sposobem na niewytłumaczone problemy jest reinstalacja :wink:
domus
Dodano
09.07.2005 23:46:34
domus, przeglądając forum, zauwaźyłem, źe duźo się ostatnio udzielasz, doradzając za kaźdym razem FORMAT C: Forum nie słuźy do nabijania postów. Uwaźaj, źeby Cię Moderator nie sformatował! :)

Zgodnie z obietnicą kolejny post w koszu wylądował

Bobi
sebastian16
Dodano
09.07.2005 23:30:40
Ehh niestety niewiem co jest ..... przeinstalowalem system wszystko ok ale po 30 minutach dzialania znowu to samo :( Wlanczam od nowa kompa wszyskto po 10 minutach dalej to samo.... Odlonczylem internet przeskanowalem z 10 razy kompa niec HJ tez niec nie wykrywa :(

Bobi nazwe taka dalem bo co mialem napisac "dziwne kolory windowsa" to troszke jakby to ujac "dziwne" :]
Ukey
Dodano
09.07.2005 17:09:37
Przeładuj sobie explorera, pasek Start z klasycznego na to nowsze i skórkę na klasyczna.
Zresetuj system gdyby nie pomogło i powróc do wcześniejszych ustawień dopiero wtedy.

PS: Nazwy tematu juź lepszej wymyślić się nie dało ?
Jak tu sie dziwić, źe userzy przekopując sie przez archiwalne tematy nigdy nie znajdują tego czego szukają.
Ukey, na forum nie jesteś od wczoraj więc sę troche Tobie dziwie.
Bobi
Dodano
09.07.2005 00:51:51
e no bardzo ładne kolory masz :mrgreen: a zmienić kompozycje na jakąś inna próbowałeś, ściągnij np sobie jakąś z CXP (jest tam tez opis jak zainstalować) i sprawdź czy taka kolorystyka zostanie. Spróbuj ewentualnie przeźucić sie do klasycznego wyglądu windowsa, a potem spowrotem do wyglau XP. moze pomoźe :wink:

A co do bledów to nie wiem. Pewnie jakiegoś syfa złapałeś, ale to ty juz wiesz najlepiej :)
adik154
Dodano
09.07.2005 00:41:26
la_verdad:
daj loga z hijacka, pewnie masz na kompie syf

Ehh loga umiem sobie sprawdzic i co znalazlem to jedynie pliczki od FlashGeta i Pandy no ite standartowe od IE oraz od Ogniolisa. Syf to raczej nie ale formata zrobie ale juz nie dzisiaj za 2 tyg jak wroce z oboziQ
Ukey
Dodano
08.07.2005 23:41:12
Ukey
Dodano:
08.07.2005 23:22:38
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1