Dziwna rzecz z monitorem
Witam. kupilem monitor LG FLATRON F900B. wsztstko pieknie, ale... po wylaczeniu monitora slychac wyrazne trzaski, strzelanie takie jak towarzyszy wlaczaniu monitorow i ladowaniu kondensatorow.zdarza sie co minute/kilka minut, po jakims czasie ustaje. wczesniej mialem tylko 15 OPTIview i nic takiego sie nie dzialo. wiec mam wadliwy monitor do wymiany, czy to normalne i wynika ze stygniecia (ochladzania sie) monitora i jest naturalne przy 19?
Odpowiedzi: 4
prart:
blee:
"zdarza sie co minute/kilka minut, po jakims czasie ustaje" – tego nie rozumiem :?
po wylaczeniu, przez kilkanascie/kilkadziesiat minut wystepuja te dzwieki. odstepy pomiedzy nimi wynosza okolo 1–2 minut. slyszalne wyraznie.
to u mnie nic takiego nie ma miejsca :/ ony jak wylacze albo wlacze i to tak przez 5–7 sec
Jak masz gwarancje to dymaj do serwisu, źeby go sprawdzili. Od tego jest okres gwarancyjny, źeby wyłapać wszystkie usterki.
blee:
"zdarza sie co minute/kilka minut, po jakims czasie ustaje" – tego nie rozumiem :?
po wylaczeniu, przez kilkanascie/kilkadziesiat minut wystepuja te dzwieki. odstepy pomiedzy nimi wynosza okolo 1–2 minut. slyszalne wyraznie.
ja mam flatrona F700P i jak wylanczam czy wlanczam go tez mam trzaski itd ale skoro dziala juz tak chyba z 7 miesiecy to chyba nic wielkiego ...
Strona 1 / 1