dziwna konfiguracja win po uruchomieniu

po zaleczeniu kompa wyswietlila mi sie list asystemow do wybrania winxp i line> podczas gdy mam tylko xp :( co to jest ten line to niewiem... gdy uruchomil sie win wszystko uruchomilo mi sie w palecie kolorow 4bity i rozdzielczosci ekranu 800X600 zawsze mialem inne ustawienia.... we wlasciwosciach ekranu niemam mozliwosci zmiany rozdzielczosci a i palety kolorow. dodam ze wczoraj zainstalowalem theme longhorn (style xp)i bootscreen z longhorna za pomoca bootxp2.5.. mozecie mi powiediec jak to zmienic ?? bootscreen ma normalne kolory a reszta 4 bity

Odpowiedzi: 2

przywracanie mam wylaczone. ale juz poradzilem sobie z problemem: reinstalacja wina zawsze pomaga :D
gieras
Dodano
27.10.2003 16:44:27
gieras:
po zaleczeniu kompa wyswietlila mi sie list asystemow do wybrania winxp i line> podczas gdy mam tylko xp :( co to jest ten line to niewiem.
moze linux :D
wyedytuj boot.ini i sprawdz czy nie ma tam nic na temat tego line, jak jest usun. Jesli nie to konsola odzyskiwania xp i fixmbr (bylo na forum)
gieras:
gdy uruchomil sie win wszystko uruchomilo mi sie w palecie kolorow 4bity i rozdzielczosci ekranu 800X600 zawsze mialem inne ustawienia.... we wlasciwosciach ekranu niemam mozliwosci zmiany rozdzielczosci a i palety kolorow
sprobuj przywracania systemu albo przeinstaluj sterowniki do kary graficznej
agi
Dodano
27.10.2003 15:55:33
gieras
Dodano:
27.10.2003 15:15:51
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1